Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdulkerim'de 15 e hayırlı olsun diyenler sözüm size : sol stoper , oyun kuran ,kafa golleri olan aidiyet duygusu olan bir oyuncuyu ortalama kaça alabiliriz y.disindan bir soylermisiniz lütfen??Ben kesinlikle bu paraya gitmesine karşıyım kendisi gitmekte diretmedikce.Biraz saygı lütfen.Kerem muamelesi yapmayın lütfen.

Metz’deki Senegal’li sol kanat da fena degil. Ismaila Sarr’i biraz andiriyor.

Satalım satalım, herkesi satalım... Artık forumdan 3, 5 kişi toplanır biz oynarız. Erden'in tavrını doğru bulmuyorum mücadele edebilirdi ancak o gittikten sonra çekirdek kadro mümkün olduğunca korunmalı. Çekirdek kadro gene bizi başarıya ulaştırır. Bu sene transferde biraz avuçlayacağız hissi mevcut zaten. Mümkün olduğu kadar az satış az transfer doğru olanıdır. Her sene 10 adam gönderip 10 adam alırsanız kadro kimyası oturmaz.

8 numaraya ya tutarsa mantığıyla adam alınmamalı geldiğinde Torreira gibi formayı alıp direk katkı verecek biri alınmalı. O yüzden fofana haberleri doğruysa şartlar sonuna kadar zorlanmalı. Yüksek maaşsa Yüksek maaş bonservis 15 milyonsa 15 milyon verilmeli.

Abdulkerim'de 15 e hayırlı olsun diyenler sözüm size : sol stoper , oyun kuran ,kafa golleri olan aidiyet duygusu olan bir oyuncuyu ortalama kaça alabiliriz y.disindan bir soylermisiniz lütfen??Ben kesinlikle bu paraya gitmesine karşıyım kendisi gitmekte diretmedikce.Biraz saygı lütfen.Kerem muamelesi yapmayın lütfen.
oyun falan kuramıyor

Abdülkerim'e 15 veriliyorsa pazarlıkla 20'ye çıkartılıp satılsın. Hem Emin Bayram yavaştan entegre edilir, hem de o paraya 2x iyi transfer yapılır. Benim kaygım yönetimin transferdeki yüksek basiretsizlik ihtimali.

Son düzenleme:
arabistana gitmez
Belli olmaz ya Arabistan ortamı bizim ülkedeki ortamdan daha iyidir muhtemelen.

Futbolculara kral gibi takılıp, 1 ocakta üst düzey partinin bile yapıldığı gevşeklikte bir ülke. Senelik 6-7 milyon teklif ederlerse bi 2 sene takılmayı düşünür bence.

Ha bence teklif götten sıkma bilgi de. 15 kağıt iyi para abdül için. Ha bu arada niye o bonservisi versinler onu ben de bilmiyorum.

Apo için 15 milyon Euro bir daha bulunmaz fırsat haberin gerçek olduğunu düşünmüyorum zaten ama gerçekse eğer 15 e satılmalı hemen

31 yaşına girecek, nelsson-davinson-Kaan-emin tandemi işimizi görür diye düşünmekteyim

Barış Alper farklı henüz 24 yaşında bu senede aynı performansı gösterirse beklenenden daha yüksek rakamları görebilir.. bay kalmalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8 numaraya ya tutarsa mantığıyla adam alınmamalı geldiğinde Torreira gibi formayı alıp direk katkı verecek biri alınmalı. O yüzden fofana haberleri doğruysa şartlar sonuna kadar zorlanmalı. Yüksek maaşsa Yüksek maaş bonservis 15 milyona 15 milyon verilmeli.
Fofana fln düşmez bize amrabat yerine bu+Moldedeki elemanı al daha mantıklı bu herif Ndiaye'yi andırıyor net tutar bizde

Kimsenin satıldığı filan yok yav .. kimse kusura bakmasın şampiyona bitene kadar bir bk olmaz boşuna gerilmeyin derim herkese iyi tatiller!!

Fofana fln düşmez bize amrabat yerine bu+Moldedeki elemanı al daha mantıklı bu herif Ndiaye'yi andırıyor net tutar bizde

bunu da afrika uluslar kupasında izlemiştim o mu acaba diye baktım orda çok fenaydı ya hangi takıma hatırlamıyorum ama 2 tane sağlam gol atmıştı.Hem mücadeleci,top kapması iyi hem de teknik baya.Çok isterim tam bizlik baya iş yapar burda bir de çok genç

Zaniolo satılır, Tete satılır.
Takımın as oyuncularını satıp bir de onların yerlerini doldurmaya uğraşmaya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt