- 30 Ağustos 2009
- 30.123
- 19.979
- 2.393
Abdülkerim'e sordum Arabistan olayı yalan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öncelikle senin yorumuna cvp yazıyordum sonra başka arkadaş araya girdi aslında o ona gidecekti karisiklik oldu Sevgili Mustafa.
adın cevahirken forumu bıraktıgın söyleniyorEn azından sözünü tutan 1 adamım..
Diğer yazdıklarına virgülüne, noktasına kadar katılıyorum kardeşim. Burada da sorumlu hoca değil, adam bas bas bağırdı Rasica istiyorum, 8 numara istiyorum diye ama biz en flaş transferleri zaten halihazırda dolu olan bölgelere yaptık Shancez, Zaha ve Ziyech ile. Erdem Timur Ziyech için geçen sezon görüştük bu sezon aldık dedi. Aslında bir plan felan yok, hepsi menejer önerisi. Bu kararı verenler de Sportif AŞ. ve başkan. Zaten hocanın bunu kabul etmeme şansı yok;ya Terim gibi kavga edecek ya da takım içi çözüm üretecekti. Kaan, Barış ve Berkan'ı değiştire değiştire sezonu tamamladı.4. Bu eleştirilerimin kime gittiğini halen de bilemiyorum doğrusu. Transferlere başından sonuna kadar hoca mı karar verdi? Onun belirledikleri arasından tercih mi yapıldı? Belirlenen adaylar arasından seçmesi mi istendi? ''Alıyoruz, ne dersin?'' diye usulen fikri mi soruldu? Yoksa Gardi' nin portföyündeki adamlar arasından mı tercihler yapıldı
Abdülkerimin yolunun açık olmasını dilerim o vakit.Abdülkerim'e sordum Arabistan olayı yalan
topcuların aklını bulandırma dostumAbdülkerim'e sordum Arabistan olayı yalan
Aynen katılıyorum .Öncelik halledilirse gerisi düşünülür.1 adet klas konusunda isim değilde gercekten fark yaratacak Tony kroos tarzı bir oyuncu bize level atlatır resmen.Hadi inşallah.Çok kuvvetli güzel bir kadromuz var , iki baskın bek ve 1adet klas sekiz öncelik olmalı, gidenlere göre diğer mevkiler düşünülür
Evet doğru kendi isteğimle bıraktım senin gibi söz verip tutmamazlık yapmadımadın cevahirken forumu bıraktıgın söyleniyor
AhmetAbdülkerimin yolunun açık olmasını dilerim o vakit.
Bence Sanchez hariç tümünün ortak özelliği 0 bonservis li vede rakiplerin istediği oyuncular olmaları .bence bunun yerine öncelik 8 numara olmalıydı o günde bu günde.Diğer yazdıklarına virgülüne, noktasına kadar katılıyorum kardeşim. Burada da sorumlu hoca değil, adam bas bas bağırdı Rasica istiyorum, 8 numara istiyorum diye ama biz en flaş transferleri zaten halihazırda dolu olan bölgelere yaptık Shancez, Zaha ve Ziyech ile. Erdem Timur Ziyech için geçen sezon görüştük bu sezon aldık dedi. Aslında bir plan felan yok, hepsi menejer önerisi. Bu kararı verenler de Sportif AŞ. ve başkan. Zaten hocanın bunu kabul etmeme şansı yok;ya Terim gibi kavga edecek ya da takım içi çözüm üretecekti. Kaan, Barış ve Berkan'ı değiştire değiştire sezonu tamamladı.
Rezil bir herif
Hepside iyi adamlar yedlin harıç
SDnin hiçbir önemi yok yaw hala anlaşılmadı. Bütün takımların aldığı adamlar menajer önermesi. Kim alırsa onda kalıyor. Fredi, simanskiyi, djikuyu tadici branco mu aldı. Fredle simanski bize önerildi biz almadık fener aldı, djikuyla tadici bjk alıyordu fener aldı. Aynı şekilde zahayla teteyi fener alabilirdi biz aldık. SD boş iş. Bize floryada erdenin boşluğunu dolduracak adam lazım.Madem Erden Timur gidiyor bize de Branco gibi transfer ve planlama ile ilgilenecek networku ve iletişim becerisi gelişmiş yabancı bir SD lazım. Ali çapsızının başkanlık kariyerindeki tek doğru işiydi o herifi getirmek. Cenk Ergunlere kalacaksak yaşı yüksek kariyeri düşüşe geçen oyuncuları fahiş kontratlarla buraya getirmekten öteye gidemeyiz. Gidecek olanlarlandan da yeterli parayı kazanamayiz.