Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.315
- 30.148
- 1.988
Ben biraktim reis sana afiyet olsunYine gs gündemini düşünmekten 2 saatte yarı paket sigara içtik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben biraktim reis sana afiyet olsunYine gs gündemini düşünmekten 2 saatte yarı paket sigara içtik
Çine gidip geldiği gün alkolden komaya girdimAlbayrak dönemi ben 15 dakikada 2 paket içiyordum
11 de yerini nasıl kapacak yav torreiranın yanina adam arıyoruz ya hani oda orda oynuyor berkanBelki 11'de ki yerini kapacak Kerem kaptı, Barış kaptı belkide sırada o var...

Torriera - Berkan oynayabilir diyorum zaten geçmişte yan yana oynadıkları maçlarda var iyi ikili olabilirler Berkan'ı hafife almamak lazım.11 de yerini nasıl kapacak yav torreiranın yanina adam arıyoruz ya hani ods orda oynuyor berkan![]()
Sparta Prag maçlarına takımı sağ ve sol beksiz çıkaracak ve eletecek kadar mali disiplini savunan yönetim kurulu herhalde aklı başında işler yapar diye düşünüyorum. Sevr anlaşması gibi kontratlardan uzak durmak şart. Erden Timur'un avantajı çoğu tutmayan elemanın kiralık olarak son dakikalarda tek sezonluğuna gelmesi ve Okan hocanın üstün başarısı. 2 sene sonunda kadroda hali hazırda iyi bir ekip görüyoruz, üzerine koymak da yine bizim elimizde. İyi adamlar alınacağını düşünüyorum.Cenk ergüne güvenelim tudor manyağına çakı gibi takım vermişti
Bazı maclar belki denenir yine ama berkandan 11 olmaz reis.Torriera - Berkan oynayabilir diyorum zaten geçmişte yan yana oynadıkları maçlarda var iyi ikili olabilirler Berkan'ı hafife almamak lazım.
Fener ve Konyaspor maçlarında 11 başlamalı diye yırtınmıştım kısmet Konyaspor deplasmanına nasip oldu.
Şampiyonluk sonrası benim keyif temsili kanks yavYine gs gündemini düşünmekten 2 saatte yarı paket sigara içtik
O değil de bizde bir ara Seferovic vardı. Sanki asırlar geçti üzerinden. Ne yaptı acaba?
Avatarım keyfimi ve rahatligımi yansıtmaktaŞampiyonluk sonrası benim keyif temsili kanks yav
![]()
Biraz rahat olalım yav sezon biteli 1 hafta olmuş transfer sezonu açılmamış yeni sezonu düşünüyoruz manyakmıyız. 2 hafta önce şampiyon olalım yaz boyu futbolla ilgilenmicem diyordum bi deAvatarım keyfimi ve rahatligımi yansıtmakta![]()
Muradım şamdan kapağı gibisin, iyi oturmuşsunŞampiyonluk sonrası benim keyif temsili kanks yav
![]()
Avatarım keyfimi ve rahatligımi yansıtmakta![]()
Birazda umutla ilgilenin , durumu iyi değil gibiŞampiyonluk sonrası benim keyif temsili kanks yav
![]()
Masonum ben de epeydir ticari sebepler dolayısıyla pasifize olduğunu düşünüyorum, bence oldukça olasıben erden timurun camia içi siyasete gittiğini düşünmüyorum artık
dedim acaba şu gsyiadcılarlamı kavgalı
alakası yokmuş, dursunun elini öpüyordu en son kemerburgazda o da değldir
işleri iyi gitmiyor
bunlar acunla iyi arkadaşlar
bi anlaşma yaptılar kendi aralarında bunu rahat bırakacaklarına karşılık o da bıraktı işte
herife durmadan devlet!!!! mali denetmen yolluyormuş! kimin emriyle acaba!!!!?
camia içi bla bla da bahane oldu
çok saçma bu iş
ulan milyonlar arkanda milyonlar!
Dedim de o bu hâlinden memnunmuş reis yavBirazda umutla ilgilenin , durumu iyi değil gibi
Transferin en önemli bölgesine Berkan 11 deyip duruyordu![]()