Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu rafa silva olayı yem gibi geliyor bana. tam fb’nin saçma sapan çalım işleri. haberi yapan gelişmeler olabilir rekabet var diyor.

mertensle 3.5’a sözleşme yenileyip önüne 5m’lik adam alacağımızı zannetmiyorum.

muhtemelen jose gibi portekizli de gelmişken, gs’ye kafayı takmış en üst düzeyde yetkili birisi gene gsye çalım attık demek için önce bize yazdırıyor adamı.

düşük ihtimal: cenk ergün modu açtı

11 de yerini nasıl kapacak yav torreiranın yanina adam arıyoruz ya hani ods orda oynuyor berkan :asd:
Torriera - Berkan oynayabilir diyorum zaten geçmişte yan yana oynadıkları maçlarda var iyi ikili olabilirler Berkan'ı hafife almamak lazım.

Fener ve Konyaspor maçlarında 11 başlamalı diye yırtınmıştım kısmet Konyaspor deplasmanına nasip oldu.

Cenk ergüne güvenelim tudor manyağına çakı gibi takım vermişti
Sparta Prag maçlarına takımı sağ ve sol beksiz çıkaracak ve eletecek kadar mali disiplini savunan yönetim kurulu herhalde aklı başında işler yapar diye düşünüyorum. Sevr anlaşması gibi kontratlardan uzak durmak şart. Erden Timur'un avantajı çoğu tutmayan elemanın kiralık olarak son dakikalarda tek sezonluğuna gelmesi ve Okan hocanın üstün başarısı. 2 sene sonunda kadroda hali hazırda iyi bir ekip görüyoruz, üzerine koymak da yine bizim elimizde. İyi adamlar alınacağını düşünüyorum.

Torriera - Berkan oynayabilir diyorum zaten geçmişte yan yana oynadıkları maçlarda var iyi ikili olabilirler Berkan'ı hafife almamak lazım.

Fener ve Konyaspor maçlarında 11 başlamalı diye yırtınmıştım kısmet Konyaspor deplasmanına nasip oldu.
Bazı maclar belki denenir yine ama berkandan 11 olmaz reis.

Yine gs gündemini düşünmekten 2 saatte yarı paket sigara içtik
Şampiyonluk sonrası benim keyif temsili kanks yav :D
Murat Boz'dan Meyve Bahçesinde Keyif Pozu - Haberler

ben erden timurun camia içi siyasete gittiğini düşünmüyorum artık

dedim acaba şu gsyiadcılarlamı kavgalı
alakası yokmuş, dursunun elini öpüyordu en son kemerburgazda o da değldir

işleri iyi gitmiyor
bunlar acunla iyi arkadaşlar
bi anlaşma yaptılar kendi aralarında bunu rahat bırakacaklarına karşılık o da bıraktı işte
herife durmadan devlet!!!! mali denetmen yolluyormuş! kimin emriyle acaba!!!!?

camia içi bla bla da bahane oldu
çok saçma bu iş
ulan milyonlar arkanda milyonlar!

ben erden timurun camia içi siyasete gittiğini düşünmüyorum artık

dedim acaba şu gsyiadcılarlamı kavgalı
alakası yokmuş, dursunun elini öpüyordu en son kemerburgazda o da değldir

işleri iyi gitmiyor
bunlar acunla iyi arkadaşlar
bi anlaşma yaptılar kendi aralarında bunu rahat bırakacaklarına karşılık o da bıraktı işte
herife durmadan devlet!!!! mali denetmen yolluyormuş! kimin emriyle acaba!!!!?

camia içi bla bla da bahane oldu
çok saçma bu iş
ulan milyonlar arkanda milyonlar!
Masonum ben de epeydir ticari sebepler dolayısıyla pasifize olduğunu düşünüyorum, bence oldukça olası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt