- 1 Ağustos 2009
- 46.531
- 48.783
- 4.708
Fotih kim KemalimKafa kafaya Foyth Zaniolo takasina ne dersiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fotih kim KemalimKafa kafaya Foyth Zaniolo takasina ne dersiniz?
Fotih kim Kemalim
amrabat beğenmiyorum ama orta saha olsun çamurdan olsun alsınlar bir tane sonrasına bakarız, ben hala E.brevik , lemina tarzı İKİ TANE 8 GEREKLİ olduğunu düşünüyorum, 10 numaralı sistem değilde çift 8 e geçmeliyizamrabat geçen sezon fas milli takımı sonrası bize nöbet tutturan adamken 1 yıl sonra istenmeyen adama nasıl dönüştü.
yani bunun dayanağı sadece manu'da iyi bir sezon geçirmemiş olması olmamalı. bize karşı bek oynatmışardı bir de bu adamı. koca sezon ilk 11'e çıktığı maç 10 falandır. manu serüvenini baz almak yanlış olur.
torreira-amrabat uyumlu bir orta saha olmaz mı? torreira'yı ilerde daha rahat kullanır ve pres gücünden daha iyi faydalanırız.
tabi amrabat yerine khephren thuram gibileri bekleyenler varsa bilemem onlar çok beklesin.
Kemalim ben böyle uzun boylu bekleri sevmem canım Kemalim![]()
Juan Foyth - Spielerprofil 25/26
Juan Foyth, 28, aus Argentinien ➤ FC Villarreal, seit 2021 ➤ Innenverteidiger ➤ Marktwert: 10,00 Mio. € ➤ * 12.01.1998 in La Plata, Argentinienwww.transfermarkt.de
Elneny> 4x Amrabatelneni gelmeli
Yalnız bu sezon sadece 3 maçta oynamış olduğunu da unutmayalım.Elneny> 4x Amrabat
Bende sevmiyorum ONURUMKemalim ben böyle uzun boylu bekleri sevmem canım Kemalim
Ben de tam tersi 10 numaralı sistem İcardi ve Torreira olduğu sürece devam etmeli diyorum.amrabat beğenmiyorum ama orta saha olsun çamurdan olsun alsınlar bir tane sonrasına bakarız, ben hala E.brevik , lemina tarzı İKİ TANE 8 GEREKLİ olduğunu düşünüyorum, 10 numaralı sistem değilde çift 8 e geçmeliyiz
Arsenal oynattığı zaman göndermiyor zaten maalesefYalnız bu sezon sadece 3 maçta oynamış olduğunu da unutmayalım.
Biz bakambuyu betise satmadık miVillereal’e bak 10M Bakambuya saydı, 20M’de Zanioloya saysa CL kadar para veriyor bize. 9-10’a Zaha’da sarsaydık kral La Liga’da açık alanda şov yapar
Doğruda oynamayan oyuncuya artık bir sürü para verme dönemi bitti ,bitmeli hatta çoktan bitmeliydi.Yazık olur bence.Arsenal oynattığı zaman göndermiyor zaten maalesef
doğru yav kafam yandıBiz bakambuyu betise satmadık mi