Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine çok yüksekten uçmaya başladık. Geçen sene amrabat çok istenen adamdı Manchester’da iyi sezon geçiremeyince çöp oldu. Manchester’da kim iyi sezon geçiriyor ki? Fred top mu oynuyordu orda? Bir de şey çıktı fofona vari söylemi, kimdir bu fofona vari oyuncu?
Ben o zaman da gram istemiyordum. O zaman Van De Beek’i de alsaydı ne de olsa Manu’da herkes kötü stopere de Sanchez gidince bir Maguire çekeriz mis

Amrabat'ı pek istemiyorum, Torreira ile doğru ikiliyi oluşturacak isim olduğuna inanmıyorum

Olay da Fofana'nın gelmesi falan değil, Fofana tarzında daha ucuz ve gelişime açık olanını alalım derim

Ha bulamıyorsak ve boştakilerden birini alacaksak gerçekçi en kalite isim Amrabat

ali koç: FFP den bu sene çıktık ona göre transfer yapacağız artık.

mourinho bunlara temiz 60-70 milyon euro harcatır.

Doğruda oynamayan oyuncuya artık bir sürü para verme dönemi bitti ,bitmeli hatta çoktan bitmeliydi.Yazık olur bence.
Tamam bonservis olmazda imzasıydı 4 yılıydı yine 25-30 mertebelerine gelir.
Hocam zaten Arsenal’den 2.5 küsür alıyormuş o da vergi kesilmemiş hali muhtemelen. 1M imza parası + 2M’e 2+1 yıl çok rahat bağlarsan Amrabat falan kovalıyorsan.

en uçmaya başladık. Geçen sene amrabat çok istenen adamdı Manchester’da iyi sezon geçiremeyince çöp oldu. Manchester’da kim iyi sezon geçiriyor ki? Fred top mu oynuyordu orda? Bir de şey çıktı fofona vari söylemi, kimdir bu fofona vari oyuncu?

Amrabat oyuncu tipi hareketleri Nzonzi havası veriyor sanırım ondan istenmiyor, valencino,ndomble olmazsa bunu alalım :)

Sanki koca dünyada 3 tane adam var Thuram ve Fofana olmazsa Amrabat almak zorundayız gibi mesajlar görüyorum

Amrabat transferine çok olumsuz değilim gelirse Torreira'yı 8e atarız o da en az Fred kadar oynar bence. Fred kadar driblingi yok ama pas kabiliyeti çok daha iyi Torreiranın. 6 numara oynadığı için gözardı ediliyor ama çok kaliteli bir pasör torreira gerekirse kilit pasları vs de atabilir gibi geliyor bana.

Samuel Dahl (21)

1717416620700.webp

2024'ün başında İsveç Milli Takım daveti aldı. Teknik kapasitesi yüksek. Oyunun iki yönünde de iyi ve atletik bir bek. Rennes ve Anderlecht devrede.

Grenoble forması giyen 23 yaşındaki Faslı sağ bek oyuncusu Mathys Tourraine,

fiziksel kapasitesi, savunmadaki çalışkanlığı ve atletizmi ile bir üst seviyeye çıkışa hazır bir oyuncu. Fiziksel mücadelelerde dominant ve net bir kesici bek.

Ligde defansif ve fiziksel verilerde çok belirgin sayıları var. Fas U23 takımında da görev alıyor oyuncu Milli havuza da yakın.

Büyük kazandırmasa da uzun süre tatmin edici performans verir.

Zayıf yönleri hava hakimiyeti, pas oyunu ve orta açma yeteneği.

1717416777980.png

8 numaraya top class bir adam. sağ bek ve sağ açığa yetenekli genç topçular almak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt