Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GSC nin mesafeli oluşu Amrabat için güven telkin ediyor. Şaka bir yana bizim lig için yeterli olur bu adam yav. Son dk ya kalmayalım.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Çift ön libero göze hiç hoş gelmiyor hocam çok normal insanların acaba demesi

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yiğit Kral Okan hocamızın avrupada en iyi futbol oynattığı maçlarda kaan-torreira ile sahada olduğumuzu unutmayalım. Ligde ise torreira ve yanındaki dümenden 8 numaralar ile maçlara çıkıp pek çok kez orta sahamızın belediye parkı gibi geçildiğine tanıklık etmiştik

"Bizim takım ölçeğinde hele kanat oyuncuların, 10 numaran, santrforun dripling yapsın da merkez oyuncularına sıra gelsin. Ön taraftaki oyuncuların her defosunu da onlar telafi etmesin yani."

Kesinlikle katılıyorum. Topun ayağa yapıştığı neredeyse bir oyuncumuz var, o da hakim ziyech. Ön alanda inanılmaz top kaybediyoruz.
Onda da tempo ve devamlılık yok, baştan kaybediyor. Fark yaratan tek oyuncu yine 'kontrolsüz güç' Barış...

Ndomble ve Sergie Aurier denen çöpler kiralık zaten gittiler. Bunların yanında Oliviera, Tete ve Zaha'dan da bir an önce çıkmamız gerekiyor. Şu sırtımızda kambur misali duran yabancılardan bir an önce kurtulabilirsek çok rahatlayacağım. Gerçi rahatlayacağım diyorum ama en önemli adamımızı, Erden Timur'u yediler. Transfer konuşayım dedim bak yine şevkim kırıldı.

biraz konu dışı

linç yemelik bir düşüncem var. ama yine de paylaşacağım

okan buruk'un avrupa maçlarında oyun anlayışını değiştirmesi gerekiyor

çok fazla pozisyon verip gol yiyoruz. bu şekilde bir şeyler başarma ihtimalimiz düşük.

iyi oynadığımız maçlar olmasına rağmen.

biraz konu dışı

çok fazla pozisyon verip gol yiyoruz. bu şekilde bir şeyler başarma ihtimalimiz düşük.

hocanın bayern ve man u maçlarında gereksiz yere extra hücümsif oynattığını düşünüom
sebebi de üzülerek söylemem gerekir ki kendini gösterme gayesi olabilir

biraz konu dışı

Kimseden korkmana gerek yok ben seni korurum

Okan istifa yazabilirsin rahat ol

hocanın bayern ve man u maçlarında gereksiz yere extra hücümsif oynattığını düşünüom
sebebi de üzülerek söylemem gerekir ki kendini gösterme gayesi olabilir
o yüzden mi bilmiyorum ama değiştirmek lazım. evdeki prag maçı da böyleydi. şanslıydık o maçta. 2-3 net pozisyonları vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt