Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En azından şu gayet olumlu bir haber transfer sürecini uzatmaz. Okan hoca 2 senedir şampiyon yapıyor bu seneki şampiyonluk altında değerinde çok büyük zorluklarla yaptı hatta direk Okan hoca 1. sıraya yazılır güzel bir hediyeyi hak ediyor.

Hoca ne istiyorsa o olsun. Firsat transferleri mümkün oldugu kadar kistilanmali.

Karakter > yetenek

Tabi yetenekte yüksek olması lazım ama karaktersiz, umursasız, saha içinde savaşmayan, soyunma odasında pasif kalan, takımı sahiplenmeyen ve kendisini GSden büyük gören adamlar gelmesin artık

Yaş falan umrumda değil. İsterse 40 yaşında olsun yada 18 yaşında olsun, yeterki sahada bu forma için son nefesine kadar savaşsın ve Okan hocanın istediği oyun planına uygun olsun

En azından şu gayet olumlu bir haber transfer sürecini uzatmaz. Okan hoca 2 senedir şampiyon yapıyor bu seneki şampiyonluk altında değerinde çok büyük zorluklarla yaptı hatta direk şampiyonlukta Okan hoca 1. sıraya yazılır güzel bir hediyeyi hak ediyor.

Yasaklı kaynak

Karakter > yetenek

Tabi yetenekte yüksek olması lazım ama karaktersiz, umursasız, saha içinde savaşmayan, soyunma odasında pasif kalan, takımı sahiplenmeyen ve kendisini GSden büyük gören adamlar gelmesin artık

Yaş falan umrumda değil. İsterse 40 yaşında olsun yada 18 yaşında olsun, yeterki sahada bu forma için son nefesine kadar savaşsın
Katılıyorum.

37'lik Mertens bile büyük karakter koyup şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu.

Yaş önemsiz kendine bakan, aile yaşantısı olan, aynı zamanda terinin son damlasına kadar savaşacak oyunculardan kurmalıyız mağlubiyeti kabullenmeyip sahada formasını sırılsıklam etmeli.

Youssouf Fofana (AS Monaco-Ortasaha)
İlkay Gündoğan (FC Barcelona-Ortasaha)
Bafode Diakite (Lille OSC-Sağ Bek)
Yusuf Yazıcı (Free-O.Orta Saha)
Oğuz Aydın (Alanyaspor) -> (Yunus giderse)
+
Kiralık Yabancı Forvet

Bu şekilde bir transfer dönemine fitim ben.

Erden Timur ayak işlerine girdi. Sanki gelmeden önce bir yerden sonra yiyeceklerini bilmiyormuş gibi kırıldımlara başladı
Divan kurulu değil kendi bağlı olduğu yönetim kurulunda başkan dahil arkasından konuşulduysa adam haklı. Ayak işlerine girdi falan boş laf.

En azından şu gayet olumlu bir haber transfer sürecini uzatmaz. Okan hoca 2 senedir şampiyon yapıyor bu seneki şampiyonluk altında değerinde çok büyük zorluklarla yaptı hatta direk şampiyonlukta Okan hoca 1. sıraya yazılır güzel bir hediyeyi hak ediyor.

Aslında bu işi TD’ye de bırakmamak lazım. Koç’un FB’deki en iyi işi Branco’yu getirmekti. Hoca bir profil isteyecek önüne seçecek sunacaklar onları değerlendirecek. Yoksa Vecino’yu da isteyebiliyor

Youssouf Fofana (AS Monaco-Ortasaha)
İlkay Gündoğan (FC Barcelona-Ortasaha)
Bafode Diakite (Lille OSC-Sağ Bek)
Yusuf Yazıcı (Free-O.Orta Saha)
Oğuz Aydın (Alanyaspor) -> (Yunus giderse)
+
Kiralık Yabancı Forvet

Bu şekilde bir transfer dönemine fitim ben.
Yunus gitmezse de Oğuzu alalım bence

Divan kurulu değil kendi bağlı olduğu yönetim kurulunda başkan dahil arkasından konuşulduysa adam haklı. Ayak işlerine girdi falan boş laf.
Haklı falan değil bugün rahmetli Ali Sami Yen hayatta olsa onun da arkasından konuşurlardı. Bir kişi yok arkasından konuşulmayan herkeste göreve gelirken bunu biliyordu. Galatasaray’ın yapıtaşları böyle.

Taraftar tapıyor futbolcular tapıyor ama ben gidiyorum kabul edilmez yani

Transfer Simon yasaklanmalidir

bugüne kadar tutturdugu hic bir haber yok DenizciAjans bile daha güvenilir muhtemelen

Yasaklılara baktım öyle gözükmüyor hatta Tier 3 gözüküyor.

Tier 3 (Seçici yaklaşılması gereken kaynaklar) :
@yakupcinar , @Jalminha_ , @Metin_Karabas ,
@tuysuzilhan , @Berkgol_ , @kadircetincali , @TransferSimo ,
@SuleymanRodop , @memetozcan , @ErhanKaanAdgzl, @Salimmanav

herhangi bişey bilmiş mi bu simo yoksa ülke adı verirken bile gizem yaratıp saftorik mi avlıyor

Takıma kesinlikle yüksek İQ lu bir ortasaha alınmalı Mertens'in en büyük katkısı yüksek zekası.

Haklı falan değil bugün rahmetli Ali Sami Yen hayatta olsa onun da arkasından konuşurlardı. Bir kişi yok arkasından konuşulmayan herkeste göreve gelirken bunu biliyordu. Galatasaray’ın yapıtaşları böyle.
Arkasından ne konuşulduğuna nasıl konuşulduğuna hangi dozda konuşulduğuna bağlı. Bunu bilmiyoruz. Belki de fener medyasının algısına gelip bu adam cemaatçi falan diye konuşuldu bilemeyiz. Bunu bilmeden de haksız diyemem. Umarım yarın her şeyi net bir şekilde açıklar ama sanmıyorum.

herhangi bişey bilmiş mi bu simo yoksa ülke adı verirken bile gizem yaratıp saftorik mi avlıyor
Her şeyi bilmesi mümkün değil ama sofistike takılmayı seviyor bunun ilk nicki yanlış hatırlamıyorsam Bilardismo'ydu o dönemden beri takip ederim öyle kolpacı hesaplardan değil.

hocanın isteğiyle yapılıyo transferler
yani kafanıza göre başarısız bulduğunuzu seçip hoca istemedi demek gibi bir lüxünüz malesef bulunmamakta rtaşlarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt