Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkasından ne konuşulduğuna nasıl konuşulduğuna hangi dozda konuşulduğuna bağlı. Bunu bilmiyoruz. Belki de fener medyasının algısına gelip bu adam cemaatçi falan diye konuşuldu bilemeyiz. Bunu bilmeden de haksız diyemem. Umarım yarın her şeyi net bir şekilde açıklar ama sanmıyorum.
Göreve gelmeden önce Dursun’a yüzde yüz güveniyor muydu yani ya da Metin Öztürk’e? Bizim taraftar olarak gördüklerimizi o görmemiş olamaz.

Nasıl konuşulduysa konuşulsun. Terim’i hoca olarak son yıllarda hiç başarılı bulmuyorum ama görevinde tamamen başarısız olana kadar içerideki tüm olaylara rağmen devam etti. Aşağıda da gördüğün saçma sapan editleri yapıp sayfalarda paylaştılar ama iyi yaptığını düşündüğü birşeyi içerde arkasından yüksek dozda sallıyorlar diye de bırakıp gitmedi.

Rabiot tam morinho'luk adam
fener sulanabilir.
Manyak herif bütün servetini akıtacak herhalde

Fofana diyenlere sövün geçin, araştırmalarım ve yaptığım eksper sonucu fofana 30 m euroya elini öpene satılabilecek bir topçu. 15e falan duyum verenleri engelleyin

Bir tane Fransa’dan siyahi bir tane Kuzey’den dinamik teknik biri ortasaha baya şahlanırdı be

Göreve gelmeden önce Dursun’a yüzde yüz güveniyor muydu yani ya da Metin Öztürk’e? Bizim taraftar olarak gördüklerimizi o görmemiş olamaz.

Nasıl konuşulduysa konuşulsun. Terim’i hoca olarak son yıllarda hiç başarılı bulmuyorum ama görevinde tamamen başarısız olana kadar içerideki tüm olaylara rağmen devam etti. Aşağıda da gördüğün saçma sapan editleri yapıp sayfalarda paylaştılar ama iyi yaptığını düşündüğü birşeyi içerde arkasından yüksek dozda sallıyorlar diye de bırakıp gitmedi.

Bence alakasız örnekler olmuş. Fatih Terim ve Burak Elmas 3 senelik yeniden yapılanma diye başladılar. Ama o kadar kötü bir kadro kuruldu ve Fatih hoca da o kadar kötü bir yönetim gösterdi ki o sezon neredeyse küme düşüyordu takım, ligi 13. bitirdik. O sezon 3. veya 4. olsak Fatih hoca gitmezdi. Fatih Hoca o kadar başarısız oldu ki o yüzden gitti. Sonra da Burak gitti. Yani olması gereken oldu. Fatih hoca başarılı olduğu sürece ona kimse dokunamaz. Kendisi ego yapıp gider ancak.

Bu konu başka Erden Timur konusu bambaşka. Bu konuda kesinlikle aynı noktada değiliz.

Icardi
BAY———Rafa——Ziyech
Torreira—Fofana
Solak Boey—Emin—Davinson—Boey Gibi
Nando​

Aslında bu işi TD’ye de bırakmamak lazım. Koç’un FB’deki en iyi işi Branco’yu getirmekti. Hoca bir profil isteyecek önüne seçecek sunacaklar onları değerlendirecek. Yoksa Vecino’yu da isteyebiliyor

Branconun çok bir esprisi yok ki.
Heriflerin aldığı oyuncuların. alayı ya menajer önerisi yada bizim listeden uçanlar.
Bunların bağlantısını kurmak için bizde de iş yaptığımız gardi var zaten.

Hocanın isimle de uğraşacağını zannetmiyorum, elimizde bir profil var listeye göre bakıyor kendisine en uygun olanı istiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt