Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hocalik bir durum yok

Iki senedir sampiyon oluyor zaten

Bence bizim icin tehlike acun’un ortagi ve kankasi esat’in yönetime olan yakinligi
Hocayı bile sileriz babında onlara da mesaj zaten. Yönetimde 1-2 tiple Arda-Okan tayfanın yakın olduğu bir gerçek

önüne

yanar buralar

(post etmiştim bunun üzerine bir daha edesim geldi)

Bu adamla ilgili en büyük soru işareti, seviyesini görmek için izlenilmesi gereken maçlar Avrupa maçları. O maçlarda da hep açık alanlarda oynuyor. Kapanan bir takıma karşı ne tip bir repertuarı olduğunu göremiyoruz. Kaybolup gidebilir.

Bu adamla ilgili en büyük soru işareti, seviyesini görmek için izlenilmesi gereken maçlar Avrupa maçları. O maçlarda da hep açık alanlarda oynuyor. Kapanan bir takıma karşı ne tip bir repertuarı olduğunu göremiyoruz. Kaybolup gidebilir.
orası öyle - kumar biraz ama 23 yaş ve potansiyeline oynanır bence ya

8 no'yu çok sağlam trasnfer olduğunu düşünerek.

Hayalim bir gün orta sahada 3 siyahi ciğersiz arkadaşla rakiplere nefes aldırmayan bir Galatasaray izlemek.

O düzende top sende olmalı, Rodri gibi de mükemmel bir holdingin olup tekrarlı hücum setleri yapabilmen lazım. Biz hızlı hücum oynayan bir takımız o yüzden geride iyi durup hızlı hücum kovalamalıyız.

Tekrarlayan hücumlar okay ama 1-2-3te dönüyor 4te yiyorsun mesela Bayernden yediğimiz çoğu gol kontra, kafa golü hariç.

Ben de gurur duydum ama kazanamazsın o oyunla. United’ı 3-2 yendiğimiz maçta bile kaç tane gol olacak topu çıkardık.

Geçen senenin açık ara en yanıltıcı maçıydı..İlk yarı 5-0 falan bitebilirdi bu maç

Mantıken olduğuna katılmıyorum oynanan oyuna ve oyuncuya verilen role göre değişebilir bir şey bu.

Ben kilit pasın tanımında anlaşamadığımızı düşünüyorum. Benim tanımında kilit pas maç içinde çok sık olan bir şey değil. Sizin için normal pas kıvamında anladığım kadarıyla. Kolay gelsin.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bir maçta 10 numarasın diyelim ve 50 pas yaptın diyelim. Bunların 30-35 tanesini kilit pas mı yapacaksın? Hayri bey kilit pasın tanımında anlaşamıyoruz sanıyorum.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

key pas

A pass that immediately creates a clear goal scoring opportunity for a teammate.

proğresif pas

A pass is considered progressive if the distance between the starting point and the next touch is:

at least 30 meters closer to the opponent’s goal if the starting and finishing points are within a team’s own half
at least 15 meters closer to the opponent’s goal if the starting and finishing points are in different halves
at least 10 meters closer to the opponent’s goal if the starting and finishing points are in the opponent’s half

topa hakim olan bi takımda kaleye yakın oynayan birinin lig ortalamasının üstü key pas ve lig ortalamasının altı proğresif pas yapması mantıklı oluyor bu bağlamda ahbert

Bunu bize yazıyorlardı. Schalke almış, biz yine daha az yetenekli kardeşi aldık herhalde

Ben kilit pasın tanımında anlaşamadığımızı düşünüyorum. Benim tanımında kilit pas maç içinde çok sık olan bir şey değil. Sizin için normal pas kıvamında anladığım kadarıyla. Kolay gelsin.
Sen kendi tanımlamaların paralelinde bir veri takip yazılımı yazarak oyuncu karşılaştırmalı bir istatistik sitesi açabilirsin. Orayı da keyifle kullanırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt