Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya b2b alıcaksak 4-2-3-1 sistemi mantıklı değil nedeni şu Okan buruğun taktiğinde ön alandaki adamların hepsi ileride pres yapıyor haliyle orta sahada iki adam başabaş kalıyor Okan buruğu çok net anlıyorum adam 2 libero koyup orta Saha merkezi sağlama alıp ileride ki pres gücünü daha arttırıp rahat kullanmak istiyor bencede kısmen mantıklı

Sergenimin nöbete zuhur etmesine son 10 gün.

Gelişinin şerefine Nutella yarışması yapacaz.

Portekizli oyuncu istemiyorum mesela acayip derecede paragöz ve çirkef adamlar bir iki sezon oynayıp yatışa geçiyolar bizim ligde olivera örneği mesela gerek yok gedson mevzusuda var mesela

Fener sabaha kadar teklif yapsın İlkay fenere gitmez geçiniz o yüzden

yarından itibaren acunun arkadaşı okan buruk gorevden alınmalı

fatih terımde kulupten ihrac edilmeli

key pas

A pass that immediately creates a clear goal scoring opportunity for a teammate.

proğresif pas

A pass is considered progressive if the distance between the starting point and the next touch is:

at least 30 meters closer to the opponent’s goal if the starting and finishing points are within a team’s own half
at least 15 meters closer to the opponent’s goal if the starting and finishing points are in different halves
at least 10 meters closer to the opponent’s goal if the starting and finishing points are in the opponent’s half

topa hakim olan bi takımda kaleye yakın oynayan birinin lig ortalamasının üstü key pas ve lig ortalamasının altı proğresif pas yapması mantıklı oluyor bu bağlamda ahbert

Ben de diyorum ki bir maçta bir oyuncu 10-15 tane kilit pas atmaz, Hayri renktaşım. Olursa mesela maksimum 6-7 olur, o da rakibi gol pozisyonu yağmuruna tutarsan anca.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt