Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

2 senedir şu adamın transferini tamamlayamamak nasıl bir basiretsizliktir arkadaş ya. Bjk 2-3 güne bitirirse şaşırmam

Bir şeyi merak ediyorum. Sizce bu sene velev ki Fener ya da başkası şampiyon oldu, Okan Hoca ile yollar ayrılır mı yoksa istikrar adına kalır mı?

Bir şeyi merak ediyorum. Sizce bu sene velev ki Fener ya da başkası şampiyon oldu, Okan Hoca ile yollar ayrılır mı yoksa istikrar adına kalır mı?

Dursun basgan o kadar alisti ki milletin sirtindan gecinmeye.

- Her halti Erden Timur’un üstüne yik, sonra onun ustunden hava yap.
- Boey’i (yine Erden beyin sayesinde) 35 milyona sat, 7-8 verip sağ bek alama, Köhn’ü de AL’ye yetistireme.
- Okan Buruk surekli cozum uretsin, yok BAY sag bek yok Berkan sol bek. Allem etsin, kallem etsin 14-15 kisilik kadroyla sampiyon olsun.
- Ali Koçun usagi MHK ve hakemleri 2 snee boyunca dize getireme. Adalet diye diye soyul, bir de bu ibneler hakkimiz yendi algisi olustursun.
- her mikrofona isiga gelen balik gibi yapis, ustune de sifir hitabetle milleti uyut.

Bu basiretsizlikle, yeni Fenerasyonun olusumuna da aval aval bakarsa bu yonetim, Okan Buruk sampiyon olsa da olmasa da gitmesi gereken isim belli!

Transfer İstihbarat Şefi is back!

En son duyumlar, haberler bende.
Kırmızılar hazırlanıyor - Hazır mıyız???

"Ver kırmızıyı" demek için az bir zaman kaldı.
Takipte kalınız.

Ertuğrul ver kırmızıyı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ümit Özdağ yılbaşında bu postu atmış

acun fb dokunulmazlığı kazanmak için yönetimde bu belli oldu artık

bu acunun koko işinde olduğunu yazmıştım burada
bu acunu kaşıyacağız başka çare yok

erden timurun intikamını alacağız bunlardan çok kin birikti!

IMG_4138.png

Mourinhoya karşı totel futbol modern futbol oynatan herkes sahays gömdü , topu anadolu klüplerinede çok verir zevksiz maçlar izletir taraftara

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt