Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hava çok sıcak, transferde hareketlilik yok, bugün erden timur istifa ediyor,

tenor.gif

Ayrıca Cenk Ergün becerir becermez ama iyi Galatasaraylı temiz bir adam bende icardi falan uğraşmaz yalan dolan öyle mevzular

Ertem Şener: “Galatasaray, transferlede öyle oyuncular ile görüşüyor ki, ortada Mourinho diye bir şey kalmayacak. Fenerbahçeliler bana kızmasın ama durum böyle. Sezon başladığında Galatasaray kadrosunu gördüğünüzde, tedirgin olup yine mi Şampiyon olamayacağız hissi yaşayacaksınız.”

Bunu dediyse y. yedik. Derbiden önce de bizi favori görüyordu yenildik

Azizini yeniyorsun alisi çıkıyor aliyi yeniyor acunu çıkıyor Allah belasını versin bu nasıl camia Atari oyunu gibiler durmadan bir saçması geliyor finalde hep mario kazanır ama kodumun şikeci üç kağıtçı itkleri
Oyunun hilesini bulduk Erden yazınca hepsi yok oluyordu ama şifreyi değiştirdi derin GS ...

Ertem in sözlerinden sonra kendimi Aytaç Kara ya alıştırmaya başladım.

su dominikte kim bilir neler oluyor? bakanin ogluda orda uyusturucu ticareti yapiyor haberleri cikmisti!

Ertem Şener: “Galatasaray, transferlede öyle oyuncular ile görüşüyor ki, ortada Mourinho diye bir şey kalmayacak. Fenerbahçeliler bana kızmasın ama durum böyle. Sezon başladığında Galatasaray kadrosunu gördüğünüzde, tedirgin olup yine mi Şampiyon olamayacağız hissi yaşayacaksınız.”

Bunu dediyse y. yedik. Derbiden önce de bizi favori görüyordu yenildik

Ertem sezon boyu koç yalakaligi yaptı bu haber de tamamen ısmarlama GS taraftarını gereksiz beklentiye sokmak için..

sanchez için napoliden 15 milyon euro beklentimiz varmış yasaklı kaynağa göre. 8-9 aldığımız adamdan 4-5 milyon kâr etmeye çalışıyorsak vay halimize.

sanchez için napoliden 15 milyon euro beklentimiz varmış yasaklı kaynağa göre. 8-9 aldığımız adamdan 4-5 milyon kâr etmeye çalışıyorsak vay halimize.
Erden Timur yok artık başımızda.

Oyuncu satışlarımız hep bu tarzda olacaktır Cenk Ergün bu işlerle uğraşırsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt