Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kulüpte böyle hainler oldukça, icardiyi erden başkan getirdi onu çok seviyor diye onu da yollamanın yollarını ararlar boş durmazlar. önümüzdeki sene kaostan uzunca bir süre çıkamayız
Bu dursun yönetiminin ilk işlerinden birinin meloyu takımdan soğutmak olduğunu unutmayın. Aynısını icardiye yaparlar sonra kendi gitmek istedi derler

Taşlar yerine oturuyor haziran ayında şampiyonluk kutlayan fener ve karalar bağlamış yeni şampiyon galatasaray camiası.25.şampiyonluk selektör yaptı içime su serpti.

fit bir icardi ve tas gibi bir 8 ile bu ligi cok rahat götürürüz

cok fazla bir seye gerek yok aslinda

bunu da bir zahmet batirmasinlar

Evet epey üzüldüm - ama takıma geri dönelim..

o defterlere ara vermek lazım - vakti geldğine hep açılacaktır.

Şampiyonluğu alsak bile bu yönetim yuhlanacak - burası kesin.

Bu yonetim gidici. Bu saatten sonra ilk isleri eger varsa alacaklari olacagindan tuzlu bonservis odemezler.
Bilal Kisa tarzi isimler gelir.

Transferi falan geçelim. Şu anda kulübün başında malum terör örgütüne resmen şampiyonluğu peşkeş çeken bir başkanımsı ve yaverleri var.
oraya her daim tepki olacak - dinmeyecekte.

Okan hocanın ve takımın görevi zirve yaptı - bu yapı varken bile fenere meydanı boş tutmayan takım çok önemli.

vakti geldiğinde bunların hesabı sorulur - rekor oyla mı geldi - rekor taraftar tepkisi alacak yönetimde ilk defa göreceğiz.

Hiç transfer yapıp boşuna gs'nin gelirini harcamasınlar.Zaten cepten vermiyorlar birde artistlik yapıyorlar.Bunlar gidecek yine o köstek olan tayfa duracak.Gs tekerrürden ibaret.Ultraaslanın sesi çıkmıyor.Sucukcu diye boşuna laf edilmedi bunlara.

kaostan beslenen bir camia olarak bu kadar sessizlik hayra alamet olamazdi. uyku moduna girilecekken simdi herkes teyakkuzda olur. okan hoca ve ekibi ile devam edip 5 tane adam akilli yabanci aldik mi yine yolumuza devam ederiz.

Bu dinazorlar ilk tökezlediğinde yeni FT olmasın diye Okan Buruk'u da yiyecek. Söylenecek tek söz yok.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Abdürrahim net şart bu kaotik ortama. Transfere falan karışmasın tesislerde dolaşsın yeterli

Benim anlamadığım oyuncuların hocanın taraftarın bu kadar sevdiği bir adamı hangi bahaneyle istifa ettirdiler ..
Erden Timuru düne kadar kimse tanımıyordu bu kadar popüler olmuşken ufak tefek birşeye takılıp da istifa edeceğini sanmıyorum ciddi bir mobbing yapilmistir

Benim anlamadığım oyuncuların hocanın taraftarın bu kadar sevdiği bir adamı hangi bahaneyle istifa ettirdiler ..
Erden Timuru düne kadar kimse tanımıyordu bu kadar popüler olmuşken ufak tefek birşeye takılıp da istifa edeceğini sanmıyorum ciddi bir mobbing yapilmistir
Normal hayatımızda olduğu gibi 1-ego 2- kıskançlık 3-kendi çıkarı.Gsnin içindeki max %20-30u gsyi düşünüyorsa gerisi kendi tarikatı içerisindeki adamlar birbirlerini kolluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt