Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.185
- 72.797
- 5.188
Hemen satarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanka dediğimi anlamıyosun kiSalah 26 Oca 2014. tarihinde 16,5 milyon euroya alınmış.
1 temmuz 2016 tarihinde satılmış. 2,5 sene adamı tutmuşlar sonra 15 milyona zarar etmeden elden çıkarılmış.
Denemişler bakmışlar zorlamışlar olmamış ve 1,5 milyon zararla gönderilmiş. Doğru olmayan transfer mi şimdi oluyor.
Bu kafayla bakıldığı sürece futbolda tüm yatırım transferleri, dünya üzerinde diğer işlerde de tüm arge çalışmaları boşa saçılmış başarısız işlem.
28 yaşındaki adama 4 milyondan 4 sene sözleşme vermek sonucu 2.senede de sana başarılı iş yapamayacaksa transfer başarısızlığıdır evet.
20 yaşındaki yatırım harcamalarını başarısız olarak görüp olmamalı dediğin anda ne barış hamlesi yapabilirsin ne kerem nede marcao ve nelsson hamleleri yapabilirsin. Olmaz yani.
Bu kafaya gidersek madridin arda transferi dünyanın en büyük fiyaskosu olarak tarihe geçmeli. Son 10 haftaya kadar adama şans bile vermediler çocuğa.
kadro geldı mıMilli takımda 1 kanat Barış Alper 1 kanat Oğuz Aydın
13. olan takım oradan dönüp 2de 2 şampiyon olduysa, kulübün gelirleri 1 milyardan 6 milyara çıktıysa, bugün kadroda en az 100 milyon euroluk satılacak oyuncu varsa o kulüp transferde başarılıdır. Nasıl başarısız olduğunu iddia edebiliyorsun ya? Nedir abi bu başarı kriteri bundan sonra herkes bu 2 seneki hem transfer hem sözleşme başarısını çok arayacak şuraya yazıyorum.2 senedir yapılan transferleri tuttu tutmadı diye ayırdığında tutmayan taraf daha ağır basıyor
Teteden çıkarmısın tabi çıkarsın hatta belki kar bile edersin ben aldın ve sana ne verdi olarak bakıyorum saha içi,diğer mesajda dediğim gibi olay sadece maliyet değil
Rakam fecaatte ise bazıları bu tutmayan adamlardan zarar edilmediğini düşünüyor ama gerçek öyle değil çok uçuk olmasa da ciddi para o
Evet TRT Spor da açıklandıkadro geldı mı
kaybedersek cümbüsü görEvet TRT Spor da açıklandı
Oyuncularımuzdan Abdülkerim, Kaan Ayhan ve Barış Alper 11 de
Kaan, Abdülkerim, Kerem ve Yunus birlikte takılırken Barış Alper neden onlarla takılmıyor acabakaybedersek cümbüsü gör