Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.051
- 14.970
- 1.728
Yusuf Sarı falan gelirse çok çok ağır konuşmaya başlayacağım.
Dursunun basligi bir 15 dakika atis serbeste cevirebilirsin mesela. O zaman forumca agir konusuruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fblilerle dost oldugu icinKaan, Abdülkerim, Kerem ve Yunus birlikte takılırken Barış Alper neden onlarla takılmıyor acaba
Sana katılıyorum ,transfer edilmelerine değil ,1 senede veremediklerine atıfta bulunuyorsun.Bu konuda %100 haklısın.Tete 300.000 euroluk oynamadı aldığı 2.5 yıllık zaha zaten uçurum ziyech uçurum. F/P olarak kötüler .haa bu yaz çok iyi yaz idmanı yapıp belki daha artıları olur ama inan bana şu topla kavga etmeleri ,dikine gitmeyip eveleyip gevelemeleri yardımlaşmamaları hem tete hem zaha adına berbat bir durum bu düzelmez asla vede kata.Emin ol Yunus bile 2 gömlek üstün teteden.keremde zahadan üstün .Bu benim şahsi fikrim.bana kalırsa 2 sinide gönderir fişek gibi 300-500000 eurolara soğuk ülkelerden kanat getiririm. Daha iyi olacağı kesin.Kanka dediğimi anlamıyosun ki
Tete patladı mı patladı,seneye oynar katkı verir başarılı transfer deriz bu saha içi kısmı,sonra o katkısı aldığı parayı karşılıyomu diye bakıp mali yönden başarılı mı değil mi ona bakarız
Ben saha içi olarak başarısızız diyorum çoğu transferde çünkü beklediğimiz katkıyı alamadık
Oyuncu 3 sene sonra patlama yapar mı,yoksa 5 verdin 10a satıp kar mı edersin o değil benim dediğim
Geleceği bilemeyeceğimiz için günceli değerlendirebiliyoruz sadece
Baya güldükdyabala transfer görüşmesinde dursun:
"şimdi bir iki üç diyeceğim, hep beraber cimbombom çekeceğiz. herkes hançeresini yırtarcasına bağırsın"
şimdi diken misin :dBaya güldük
Sonuç: Sözleşme imzalarken ciğeri sönen Dybala 3 ay sahalardan uzak kalacak.dyabala transfer görüşmesinde dursun:
"şimdi bir iki üç diyeceğim, hep beraber cimbombom çekeceğiz. herkes hançeresini yırtarcasına bağırsın"
Adımı Ahmet Gündoğan yapar mısınız??
Adımı Ahmet Royal olarak degiştirir misiniz??
Adımı Ahmet Amrabat olarak revize edelim
Adımı Ahmet L. Celso olarak degiştirir misiniz??
Satılmasına gerek yok .Onunda eksi tarafları var.Taraftara açacaksın klübü ve taraftarı söz sahibi yapacaksın.Gruplaşmaları ve fosilleşmişleri bertaraf edeceksin.İşte bu kadar basit.Yıllardır olmayan/olamayan husus bu.Yıllar öncesinde Ankara Kızılay'da GS lokaline gitmiştim ,kaydolmak istemiştim .Bana ilk ve son soruları GS Lisesi mezunumusun yoksa olmaz demişlerdi. Hiç unutmuyorum.Çok üzülmüştüm .Gelmişiz 2024 'e hala aynı kafadır eminim.Bazen klüp satılsa daha iyi mi olur diyorum.Çoğunluk doğru karar veremiyorsa orada demokrasi yoktur.