Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahaha günay katkı vermediyi biraz fazlalık olsun mesaj dolu dolu gözüksün diye ekledim de diğerleri çok net
Kaan? Kaan daha napsin ya adam solbekte bile ts macinda neler yaptı. Kaana tek laf ettirmem 10 numara sezon geçirdi. Ne bekliyordun Mariano, Eboue performansi mi?

Şu sezon bitti fener şampiyon falan diyenleride anlamıyorum geçen sezon ortasındada aynı muhabbetler dönüyordu burada bi durum hele bakalım paçayı sıvamayın hemen

Erdenin listesinde zaten dybala gecen sezon aciklamisti

Erinç Bilican: “Galatasaray’ın orta sahada en öne çıkan ismi Amrabat.” (Eski Açık)

Transferler özelinde Molde maçından sonra bütçemizin transfer için açıldığını onun için bonservisi olmayan oyuncalara yöneldiğimizi unutmayalım

kerem övet ve erinç'in yayınına baktım

- e. timur'un kesinlikle başkan olma isteği var. sonraki dönemde aday olabilir.
- erden timur'un kırgınlığı tamamen dursun'a karşı
- metin öztürk öyle güçlü bir konumda değil. ikinci başkan olsa dahi. erden'i gönderecek bir gücü falan yok.
- genel kurulda kendisine eleştiri getiren üyeleri çok kafaya takmıyor. ama yönetim kurulunda olan iftira boyutundaki eleştiriler canını sıkmış.
- dursun tek dönem başkanlık yapıp erden'e devredecekmiş. sonradan çark etmiş. aralarının açılma sebeplerinden biri bu.

Dursun önce transferleri zamaninda beceremez ve sonra Belhanda, Feghouli dönemi gibi bize uzun vade de acayip sorun cikartacak seviyede para harcayacak gibi geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt