Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.410
- 47.956
- 4.933
Abdülkerim bu sene sakattı, döndü geldi geçen seneki Abdül değil tutmadı sayılabilir.gökdeniz gürpüz transferi tutmadı
herkes istifa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdülkerim bu sene sakattı, döndü geldi geçen seneki Abdül değil tutmadı sayılabilir.gökdeniz gürpüz transferi tutmadı
herkes istifa
mbappe gelemez daha yeni real'e gitti.İsterse Mbappe gelsin, kendi değerini küstüren, mobbing yapan yönetim kurulu üyeleri ve başkan istifa edecek.
Metin şu mevzuda kendini aklayacak bir şey yapmış mıydı?
eyvahArkadaşlar bu haberi sizinle paylaşmanın gururu içindeyim, ilk olarak net bir şekilde benden duydunuz!
Sözleşmesi bitiyor çökmek için ne bekliyoruz
![]()
Vladimír Coufal - Oyuncu profili 25/26
Vladimír Coufal, 33, Çek Cumhuriyeti ➤ TSG 1899 Hoffenheim, 2025'den beri ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: 2.50 mil. € ➤ * 22 Ağu 1992, Ostrava, CSSRwww.transfermarkt.com.tr
Duymadık bişiArkadaşlar bu haberi sizinle paylaşmanın gururu içindeyim, ilk olarak net bir şekilde benden duydunuz!
Sözleşmesi bitiyor çökmek için ne bekliyoruz
![]()
Vladimír Coufal - Oyuncu profili 25/26
Vladimír Coufal, 33, Çek Cumhuriyeti ➤ TSG 1899 Hoffenheim, 2025'den beri ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: 2.50 mil. € ➤ * 22 Ağu 1992, Ostrava, CSSRwww.transfermarkt.com.tr
SilOpsiyon var. Oyuncu ve menajeri yeni, daha yüksek maasli sözlesme isterken, West Ham opsiyonu cekmekten yanaymis
teyit ettirip, hemen aktaracağım.Duymadık bişi
basketci elemanKerem övet futboldan anlıyorsa ne olayım
Galatasaray'ı bıraktın diye yorumladım.Arkadaşlar bu haberi sizinle paylaşmanın gururu içindeyim, ilk olarak net bir şekilde benden duydunuz!
Futboldan anlamıyorum diye bağırıyor zatenbasketci eleman

konu nedirUlan kel, ulan kel. Menajeri ayartıp oyuncu menajerini arattırıyormuş. Menajer biz imza atıyoruz siz kimsiniz demiş. Ulan kel.