Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kariyerleri Mourinho ile kesişmesi sonucunda düşüşe geçen oyuncuları alalım yeni sezonun teması „Mourinho İntikam ekibi“ olsun bu profile uyan oyuncular önerin lütfen
Son 10 sezonu filan baz alırsak en az 60 oyuncu çıkar herhalde

Belli ki isim olarak iyi oyuncular alacağız bu birazda tepkilerden dolayı olacak. Şimdiden diyorum sırf taraftar tepkisi yüzünden gidip sakatlık geçmişi belli olan Dybala'yı alırlarsa büyük yanlış yapmış olurlar böyle saçma işlere girişmemeliler. Bizim yıldızımız var yeterince bizim almamız gereken tarz oyuncular Barış, Nelsson, Marcao tipi oyuncular şu an. Yapılan hatayı transferle unutturma yoluna gitmeyin.

kerem övet ve erinç'in yayınına baktım

- e. timur'un kesinlikle başkan olma isteği var. sonraki dönemde aday olabilir.
- erden timur'un kırgınlığı tamamen dursun'a karşı
- metin öztürk öyle güçlü bir konumda değil. ikinci başkan olsa dahi. erden'i gönderecek bir gücü falan yok.
- genel kurulda kendisine eleştiri getiren üyeleri çok kafaya takmıyor. ama yönetim kurulunda olan iftira boyutundaki eleştiriler canını sıkmış.
- dursun tek dönem başkanlık yapıp erden'e devredecekmiş. sonradan çark etmiş. aralarının açılma sebeplerinden biri bu.
Olm bak uydurup uydurup taşıma buraya.

Erden istese kalırdı zaten kimse onu göndermedi. Metin güçlü meselesi değil bu kulüp içinde dedikodu yayan adama başkanın sus demezse o da devam eder.

Son maddeyi de öyle bir beklentisi olmadığını açıkladı.

Böyle böyle her mevzu yalan yanlış dağıtılıyor sağa sola.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt