Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.588
- 9.881
- 2.068
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyı akşamlar FeramuzArkadaşlar bu haberi sizinle paylaşmanın gururu içindeyim, ilk olarak net bir şekilde benden duydunuz!
Son 10 sezonu filan baz alırsak en az 60 oyuncu çıkar herhaldeKariyerleri Mourinho ile kesişmesi sonucunda düşüşe geçen oyuncuları alalım yeni sezonun teması „Mourinho İntikam ekibi“ olsun bu profile uyan oyuncular önerin lütfen
Transfer komitesine göre tek kıstas boy yaniVecino'dan daha uzun kaç tane orta saha var alabileceğimiz kanks yavGravenberch falan filan mı acaba kanks yav
![]()
@Onur Üründül O konuyu işin uzmanına soralım bence kanks yavTransfer komitesine göre tek kıstas boy yanipeki ya işlevi
![]()
Bunla Erinç yakın arkadaş bence Dybala-Amrabat-Bissaka duyumlarını bu verdi eski açık'aVecino'dan daha uzun kaç tane orta saha var alabileceğimiz kanks yavGravenberch falan filan mı acaba kanks yav
![]()
@Hasan Çam Adını öyle okuyosan soyadını kim bilir nasıl okursun sen kanks yav![]()
Küçük düşünüyorsunErtana göre Kimmich Gs de o halde
Utanmada kalmadı sendeİsmimin Sofyan Hüsnü'l Dybala olmasını rica ediyorum
Olm bak uydurup uydurup taşıma buraya.kerem övet ve erinç'in yayınına baktım
- e. timur'un kesinlikle başkan olma isteği var. sonraki dönemde aday olabilir.
- erden timur'un kırgınlığı tamamen dursun'a karşı
- metin öztürk öyle güçlü bir konumda değil. ikinci başkan olsa dahi. erden'i gönderecek bir gücü falan yok.
- genel kurulda kendisine eleştiri getiren üyeleri çok kafaya takmıyor. ama yönetim kurulunda olan iftira boyutundaki eleştiriler canını sıkmış.
- dursun tek dönem başkanlık yapıp erden'e devredecekmiş. sonradan çark etmiş. aralarının açılma sebeplerinden biri bu.