Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İtalya milli takım oyuncusunu şarta bağlı vermemiz lazım isteyen direk bonservisini verip almalı aynı Boey de olduğu gibi.Villarreal, Nicolo Zaniolo'yu şarta bağlı satın alma opsiyonuyla Galatasaray'a kiralama teklifinde bulundu.
- Satın alma opsiyonu 15 milyon euro.
[NTV]
Surekli kiralik verince ve satin almazlarsa degeri de dusuyor. Bencede ya satsinlar ya da tatmin edici teklif yoksa geri gelsin.İtalya milli takım oyuncusunu şarta bağlı vermemiz lazım isteyen direk bonservisini verip almalı aynı Boey de olduğu gibi.
Fiorentina ile Amrabat+10M Euro mevzusu doğruysa ikinci bir seçeneğe lüzum yok.Surekli kiralik verince ve satin almazlarsa degeri de dusuyor. Bencede ya satsinlar ya da tatmin edici teklif yoksa geri gelsin.
Amrabat saglam topcu da hic istemiyorum tarzindan dolayi, boyle tek yonlu oyuncularla biz bir yere varamayiz Avrupa kupalarinda. Torreira olmasa tamam derdim yanina da baska birini alirdin Amrabat varken ama hem Torreira hem Amrabat olursa, klasik 4-2-3-1 olacagiz bu anlayis ile Avrupa'da basari zor.Fiorentina ile Amrabat+10M Euro mevzusu doğruysa ikinci bir seçeneğe lüzum yok.
Hoca da istiyor ztn adamı
Fiorentina ile Amrabat+10M Euro mevzusu doğruysa
Valla bilmiyorum Karakullukcu soyledi ustat. Hocayla amrabatin ist bi otelde gorustuklerini falan da soylediKolpa tv gibi
Amrabat saglam topcu da hic istemiyorum tarzindan dolayi, boyle tek yonlu oyuncularla biz bir yere varamayiz Avrupa kupalarinda. Torreira olmasa tamam derdim yanina da baska birini alirdin Amrabat varken ama hem Torreira hem Amrabat olursa, klasik 4-2-3-1 olacagiz bu anlayis ile Avrupa'da basari zor.
Real Madrid bile zor maclarda iki hucumcu arkasinda 4 orta saha ile cikiyor. Bizde boyle birsey yok.
Sag sola pres yapacagiz iste, yarin gruplara kalirsak Arsenal veya Bayern gibi takimlara karsi heriflerin pesinden kosariz sadece. 70'ten sonra takimin pili biter ve golleri yiyip ; maalesef yenildik deriz.Ben torreira amrabat orta sahasini hic anlamiyorum, hoca kafada ne kuruyor onu da cozemedim. Torreira ile nasil olacak o baglanti.
Sag sola pres yapacagiz iste, yarin gruplara kalirsak Arsenal veya Bayern gibi takimlara karsi heriflerin pesinden kosariz sadece. 70'ten sonra takimin pili biter ve golleri yiyip ; maalesef yenildik deriz.
Bende oyle dusunuyorum zaten onu yazdim, ama bu oyunla sadece yuksek pres plani varmis gibi gozukuyor Avrupa icin. Oyun olarak umarim bir gelisme saglanir yoksa husran yine bekler bizi.Amrabat bence asıl avrupa için isteniyor, ligde bence çok işe yaramaz.