Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ertan Süzgün: "Galatasaray'da ben gelecek oyunculardan çok gidecek oyunları bekliyorum Dursun başkan para sayma makinası almıştır bekliyordur. Galatasaray'da gelecekler kadar gidecekler olacak 5 tane oyuncuya çok ciddi teklif var."

Bu saatten sonra kampa geç gelse bile birşey demem bu yönetime güzel bir ders olur ama okadar ileri gideceğini zannetmiyorum.
Valla benim için önemli. Geçen sene hastalık filan dendi tamam dedik. Yine birşey olursa kafamda kuskular olur. İnterdeki haline geri gelsin. Avrupa onemli

Bu saatten sonra kampa geç gelse bile birşey demem bu yönetime güzel bir ders olur ama okadar ileri gideceğini zannetmiyorum.
Bir de bu yaz kamp geçen sene gibi erken değil sadece play off oynayacağız çünkü. O yüzden sezonda geçen seneki gibi erken açılmayacak ilk yurt dışı kampına katılır.

Ertan Süzgün: "Galatasaray'ın Tete'den beklentisi 15 m euro üzeri eğer 14 m euro civarı olsa 10 m euro teklifle pazarlığa başlardı."

Ertan Süzgün: "Galatasaray MLS, Arabistan, İtalya ve İngiltere zincirleme olacak bu 4 ülkeye Galatasaray taraftarı dikkat etsin."

Bu yaz transferde adam akıllı isimler alırsak yine Erden Timur sayesinde olacakmış gibi görünüyor
Zira geçen sene gittiğimiz adamların ismi dolaşıyor hep
Amrabat gelmek istiyordu son anda Manu kaptı, Assignon tekrar listede vs vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt