Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence alınırsa Amrabat daha *derinde, Torreira biraz daha *önde oynayacaktır

sevgili ali, mesajinin son bolumunu okuyunca ,nacizane gecen sezon basi detaylica amrabat ve dominguez'e dair bi yorum eklemistim, hangi baslikta oldugu suan aklima gelmiyor. o mesajim da ,yazmis oldugun
ustte alintiladigim bolum minvalin de noktalara da deginmistim.
-velhasil , alinirsa, bence de -dedigin *gibi bir denklem olmali .

saygi ve selamlar

icardi icin aslolan niye galatasaray olsun yav.

Bizim icin boyle. O da bunu anlamali cunku bir profesyonel imza atti ve dahi profesyonel olarak calisiyor. Isi futbol, klup ici siyaset degil. Amaci bu takima katki da bulunmak gol atmak neyse artik gorevi. X yoneticinin ya da klup calisanini destekleyip trip atmak protesto etmek degil.Zaten saha disi isler bunlar. Mutsuzsa da alacaklarini birakip gidebilir pekala.

Amrabat - Torreira ikilisinin ikisi de net playmaker değil gibi ancak ne bizim oyun tarzımız böyle bir oyuncu gerektiriyor ne de adamlar kötü pasör. İkisi de kalburüstü pasör

Hocanın oyun tarzından vazgeçeceğini sanmıyorum. Fas MT oyunu da bizimkini andırıyor o yüzden Amrabat'ı çok istemesini anlıyorum. O şekilde kullanmak isteyecektir

Tabii Amrabat'ın hep tek pivot oynadığını da not etmek gerekir. Aslında Torreira da en iyi performansı o şekilde veriyor, hatta bu yüzden Fiorentina'da aynı anda oynamamışlar ama hoca üçlü orta sahayı asla düşünmüyor işte. Bence alınırsa Amrabat daha derinde, Torreira biraz daha önde oynayacaktır
Fasla tek benzer yanımız iki takımında sahaya 11 kişi çıkması

Orda osda tek 6 amrabat oynuyo yanında dribling yapabilen ounahi var ,bizde tor olmasa amrabat ismi geçse alabiliriz derdim ama tor varken yanına amrabat istemek iş bilmezlik

Bugün rize bile 2 tane 6-8 karışımı adamla oynuyo 2 tane 6 ile avrupa dışında oynayamazsın,bizim oyunumuzda tüm sezon hiç oynayamazsın

Real bağlantıyı sağlasın diye tuşameni yerine krossla oynuyo,bayern ribery robben müller lewa ile oynarken osda tek 6 kullanıp bağlantıyı sağlasın diye bastianı kullandı,fransa rabiotu kullanıyor

amrabat toreira = topal josef

Bizim icin boyle. O da bunu anlamali cunku bir profesyonel imza atti ve dahi profesyonel olarak calisiyor. Isi futbol, klup ici siyaset degil. Amaci bu takima katki da bulunmak gol atmak neyse artik gorevi. X yoneticinin ya da klup calisanini destekleyip trip atmak protesto etmek degil.Zaten saha disi isler bunlar. Mutsuzsa da alacaklarini birakip gidebilir pekala.
cok naif dusunceler bunlar. yıldız sporcuya memur muamelesi yapamazsın. yonetici de destekler, teknik direktör de kovdurur, trip de atar. dunyanın heryerinde boyle bu. keske dedigin gibi olsa da gercek bu.

Fasla tek benzer yanımız iki takımında sahaya 11 kişi çıkması

Orda osda tek 6 amrabat oynuyo yanında dribling yapabilen ounahi var ,bizde tor olmasa amrabat ismi geçse alabiliriz derdim ama tor varken yanına amrabat istemek iş bilmezlik

Bugün rize bile 2 tane 6-8 karışımı adamla oynuyo 2 tane 6 ile avrupa dışında oynayamazsın,bizim oyunumuzda tüm sezon hiç oynayamazsın

Real bağlantıyı sağlasın diye tuşameni yerine krossla oynuyo,bayern ribery robben müller lewa ile oynarken osda tek 6 kullanıp bağlantıyı sağlasın diye bastianı kullandı,fransa rabiotu kullanıyor

amrabat toreira = topal josef
Oyun anlayışımız epey benzer

Zaten Avrupa'dan bahsediyorum ben de bu arada

Topal Josef ise haksızlık olur. Bu herifler dribbling yapabiliyor, Torreira ceza sahası çevresinde olduğunda topu pozitif kullanan bir adam ayriyeten

Ilkayla Salih arasındaki tek benzerlik ikisininde Almanya'daki dogmasi

real seviyesindeki futbolcuyu gercekten bu sekilde hizaya sokabilecegini mi dusunuyorsun? futbolcu karsisinda kulup olarak hic bir gucun yok. kabul etmek zor gelse de gercek bu.

Dusunuyorum. Var, futbolcu profesyonel imza sartlarinda sinirlarini bilecek, bilmeli cunku isi futbol oynamak. Zaten bilemezse bu sahaya yansir, Icardi-Inter macerasi kendisi icin net ornek. Futbolcu, sahaya bakacak, bir baskan/yonetici/idareci icin pek tabi destek gosterebilir, saygi gosterebilir, uzulebilir. Ancak, boylesi bir geliri olan bir oyuncu, boylesi onemli bir oyuncu, bir yonetici sebebiyle amatorce haraket ediyorsa, bence net hata yapiyordur. Calistigin sirkette bir sebeple x birimi sorumlusu (sana referans bile olmussa) ayrildi diye sen yoneticine artik her neyse trip atiyorsun, adama gulerler. Real de zaten tekmeyi aninda yersin. Yemis oyuncularda vardir.

Oyun anlayışımız epey benzer

Zaten Avrupa'dan bahsediyorum ben de bu arada

Topal Josef ise haksızlık olur. Bu herifler dribbling yapabiliyor, Torreira ceza sahası çevresinde olduğunda topu pozitif kullanan bir adam ayriyeten
Ağır yanılıyorsun; Torreira, topu alan rakip oyuncuya deli danalar gibi saldırmaktan başka bir numarası olmayan biri. Ne topu pozitif kullanmasıymış?!..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Düşünmüyor değilim Erden konusunds gizli ellerin tehdidi falanmı var acaba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt