Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağır yanılıyorsun; Torreira, topu alan rakip oyuncuya deli danalar gibi saldırmaktan başka bir numarası olmayan beyinsizin biri. Ne topu pozitif kullanmasıymış?!..
Oncelikle Galatasaray’li bir oyuncuya beyinsiz demek taraftara yakismaz. Ayrica Torreira topun degerini cok iyi bilen ve gayet zeki bir oyuncu. Oyle deli dana gibi kosarak herkes top calabilseydi, herkes yapardi. Bu isin zamanlamasi var, tempo ayarlamasi var, pozisyon bilgisi var. Bu sene sampiyon olduysak Torreira’nin duzenli performansi sayesinde olduk.

Ulan şuana kadar isimi çıkan oyunculardan beni en çok heyecanlandıran Wan Bisakka o da müzmin mi değil mi emin değilim. Uçurur Ziyechi be.

Bu ambrabattan melo vibe alıyorum herif cok iyi top kapıyor fizik olarakta yıkılmıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi Melo’daki esnekliğin yarısı yok olsa olsa De Jong olur maalesef Melo atletik adam bunların yanında

Bu arada okuduğum. kadarıyla hoca bazı maçlar Yunus’u 8’e çekip 4-3-3 deneyebilirmiş

Fener seçim ayagına hayal satıyor , limit olayından patlarlar , yıldız getiriceksin ama kimseyi satmıcaz diyolar

Tanganga bir yerle anlaşmadıysa Davinson satışı sonrası sürpriz bir Tanganga hamlesi görebiliriz

O da Davinsonla aynı kaderi yaşadı hildiğim kadarıyla. İyi stoperdi Tottenham’a gidince sahaya patır patır bıraktı bazı maçlar

Alıntıladığım mesajını bir daha okursan, vurgu yaptığım ilk paragrafın benim anladığım gibi anlaşılması gerektiğini, sonraki paragrafın da bununla tümüyle çeliştiğini görürsün sanırım.

Manu' nun ciddi kiralama bedeli ödediği Amrabat ve hele Torreira' ya iki 'kazma' muamelesi yapanlardan olmadığını umuyorum. Torreira takımda rakipsiz, tartışmasız en iyi pasör...
@Yenal Kal ;)

Amrabat duyumları net moralimi bozdu. Alındığı takdirde ne lig ne avrupa hiç bir kulvarda başarılı olacağımızı sanmıyorum. Bu sene de transfer işleri adam akıllı olmıcak belli oldu. İlkay-Rabiot tarzı topçu lazım Torrera yanına kazma arap topçuları doldurmayın takıma.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bazen buranın antudan farkı olmuyor. Hocaya öfke futbolculara erden timura öfke gidin kininizi başka mecralarda kusun. En ufak bir şey de hoca gitsin icardi trip atmış o gitsin . Şımarık çocuktan farkınız yok. Beyler kendinize gelin biz Galatasaray'ız Real Madrid flan değiliz. Yeni nesil taraftara şımarık diyorlar orta yaş insanlar onlardan beter kendimizi dev aynasında görüyoruz.
Genç oyuncu alalım diyoruz 2 maç kötü oynasın nereden geldi bu velet kimin torpillisi diye yaftalanıyor. İcardi biraz düşsün bu ne ya gönderin gitsin o kadar maaş alıyor o paraya daha iyisini buluruz demeler afedersin b.k buluruz. Adam rekor üzerine rekor kırdı ne yapmasını bekliyordunuz 50 gol 30 asist flan mı ? Erden timura laf çakmalar vs akşama kadar sayarım.
Kusura bakmayın üzerine alınan alınsın özellikle son günlerde çok kişi gördüm ona buna b.k atiyorsunuz karşı taraf bı argüman sununca salağa yatiyorsunuz. Samimi değilsiniz.

Şimdi birde icardi krizi başladı

Dursun yine bir çuval inciri berbat etti

Bu sezona dair aşırı karamsarım

Şimdi birde icardi krizi başladı

Dursun yine bir çuval inciri berbat etti

Bu sezona dair aşırı karamsarım

icardi bu yüzden takıma taraftara ters iş yapmaz - ama sürekli mesaj vereceği kesin.

yönetim sinir olup disiplinel işler yaparsa o zaman adam net ters gider fena.

Ulan takımdaki bütün ortamın bozulmasına sebep DÖ ile MÖ ama onlar kalsın, onlara tepki verenler gitsin.
Neymiş Erden kalmalıymış. Adama avantacı, komisyoncu demişler yani dolaylı yoldan hırsız diyorlar vay efendim kalmalıymış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt