Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene dominguez ve paredes’e çöp çekip istemeyen taraftar şimdi de aynı tavrı amrabat konusunda gösteriyor.

Dursun ve Cenk ergün transferin son günlerinde de roon getirince göreceğiz

sadece 10 gün önce

* her türlü illegal desteği alan fb ile girilen muazzam bir yarışın galibi olunmuş.
* 102 puan ile rekorlar kırılan bir sezon bitirilmiş.
* gol krallığı, asist krallığı, ligin en az gol yeme istatistiği, en uzun galibiyet serisi gibi istatistikler edinilmiş.
* ülkenin dört bir yanından çocuklar öbek öbek gslı oluyor.
* ligi çok iyi bilen, formda ve rekortmen hocası sende.
* ligin kendi mevkilerindeki en iyi oyuncularının çoğu sende.
* seneye kadro kalitesi, takım ve hoca uyumu sebebiyle en avantajlı takım olarak başlayacağın muhtemel.
* çok ciddi gelir getirebilecek en çok oyuncusu olan takımsın. devam eden projelerin var.
* iki yıldır kulüp başarıdan ve oyuncu satışından hayvansal gelir elde etmiş.
* 2-3 takviye ile yine ligin favorisi olacaksın ve bu senenin şampiyonu seneye cl'ye direkt gidiyor.

her şey böyleyken, tüm ipler elindeyken GS ne yaptı ne etti, iğrenç ego çatışmaları yüzünden, tüm bu başarılı ortamın birincil müsebbibi gül gibi adamın kulüpten uzaklaşmasını sağladı.

bu iş, tüm camiaya ölü toprağı attı resmen.

eserinle gurur duy dursun özbek.

yazıklar olsun.

Sami Yen haber sen kimsin kulube istikamet ciziyorsun ister kiralariz ister bonservis veririz sanane

Aynen çok büyük Cimbomlu oluyosunuz Cimbom için fark yaratan adamlara normal adamlar gibi davranınca değil mi 🤡🤡🤡🤡
Benim gözümde taraftar hariç herkes normal adamdır akşama kadar hayatımız ağlıyor birtane formaya 2000-3000 veriyoruz üstüne bide trip yiyoruz yönetimden futbolcudan bence herkes bi kendine gelsin sen iş yerinde iş verenine trip atan işçi gördün mü ertesi güm kapının önüne koyarlar

Şaka bir yanada şu rabiot olsa orta sahada offf torreira ve rabiot önlerinde ilkay forvette icardi ölüm mangası gibi.iki transferle takım 3 4 level atlardı

Valla hagi tafo ve popescu gittiğinde eyvah mahvolduk şimdi demiştim kiralık topcularla şampiyon olduk.Sneijder Drogba gittiğinde daha toparlanmayız diye düşündüm onyekurularla belhandalar yine şampiyon olduk.Ha buarada işte şimdi Galatasaray battı diye yıllarca yazılar okudum haberler duydum yok Aslan gibi hep.dimdik ayaktaydık.Sonra bir bakmışsın şampiyonluk sayın olmuş 24 sözde rakibin 10 senedir 19 .

Bu yönetimden hala beklentisi olan varmi?
Florya projesi ne olacak bakalim kime peşkeş cekecekler.. kimlere söz verildi?

Benim gözümde taraftar hariç herkes normal adamdır akşama kadar hayatımız ağlıyor birtane formaya 2000-3000 veriyoruz üstüne bide trip yiyoruz yönetimden futbolcudan bence herkes bi kendine gelsin sen iş yerinde iş verenine trip atan işçi gördün mü ertesi güm kapının önüne koyarlar
Tamam o zaman hep beraber hoca değil oyuncu değil

Şahısların önemi yok kadar saçma bir argüman görmedim. Niye o kadar para harcıyor takımlar o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt