Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 ertanBu Ertan süzgün yasaklanmali
Casemiro 1 sene önce süperdi manuya gitti siradan oyuncu gibi oldu. Oyun tarzı filan çok onemliunitedda bu kadar iyi adam varken neden ultra vasat sezon geçirdiler peki yav - Ten Haag mıdır tüm nedeni misal ?
Rdas bunu yazinca biraz tepki aldim ve yine alacagim muhtemelen ama Mertens'le sözlesme uzatma durumunu bir hayli yanlis görüyorum.Umarım yanılırım ama o noktaya gelinmesini kaçınılmaz görüyorum. Mertens, Zaha, Ziyech, Dubois dan birileri gitmeliydi ki eksik olan mevkiler yabancı oyuncularla tamamlanabilsin. An itibariyle, sağbek, 10 ve santrfor olarak doğru transferler yapıldığı anda Dubois, Zaha ve Mertens' ten daha gerekli adam olacak mesela; yedek olarak bile düşünülebilecek yerli oyuncu yok piyasada. O dediğim transferler yapılmayacaksa zaten geçmiş olsun; para harcamayıp, sezonu 'nadas' şeklinde geçir daha iyi...
mertensin olayı bence saha içi katkıdan ziyade biraz manevi - birde öyle ya da böyle kontenjanda yer bulmamızdır diye düşünüyorum ben.Rdas bunu yazinca biraz tepki aldim ve yine alacagim muhtemelen ama Mertens'le sözlesme uzatma durumunu bir hayli yanlis görüyorum.
Isimlerin fazla üzerinde durulmamasi lazim ama oyuncu stili olarak su sekilde bir dizilis takima inanilmaz bir dinamizm katar
Ekli dosyayı görüntüle 246949
blas ne demek renktaşRdas bunu yazinca biraz tepki aldim ve yine alacagim muhtemelen ama Mertens'le sözlesme uzatma durumunu bir hayli yanlis görüyorum.
Isimlerin fazla üzerinde durulmamasi lazim ama oyuncu stili olarak su sekilde bir dizilis takima inanilmaz bir dinamizm katar
Assignon gelmesinRdas bunu yazinca biraz tepki aldim ve yine alacagim muhtemelen ama Mertens'le sözlesme uzatma durumunu bir hayli yanlis görüyorum.
Ligte cogu zaman böyle oynuyoruz zatenmertensin olayı bence saha içi katkıdan ziyade biraz manevi - birde öyle ya da böyle kontenjanda yer bulmamızdır diye düşünüyorum ben.
geleni takıma adaptasyon konusunda çok iyi herif- lig ve bu rol yüzünden mertens ile 1 yıl daha düşünmüşlerdir fikrindeyim.
sağ bek assignon biraz rizikolu ya - geçen sezon çok hoşuma gitmişti ama burnley'de izlediğimde adam bekten ziyade kanat gibi açıkçası.
Burası GSC forum. Burda herşey gercekŞimdi Ertan süzgün birşeyler paylasmis. Bonservis ile gidecek oyuncularımız var. Forum öyle bir hal almış ki , bizde tutmayan fakat kalitesi olan oyuncularımıza çöp muhamelesi yapiliyor. Tete ve zaha dan çok rahat 15 milyon Euro ve fazlasını kazabiliriz.
lig için ok zaten - avrupada çok sıkıntı olur olarak bakıyorum yav.
Delircem