Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.937
- 23.493
- 3.723
1 sene tüm faaliyetleri askıya alıp kafaları resetlesek keşke
2 sene sonra Adnan Polat geliyor.
Herkese great reset atar gelince merak etme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 sene tüm faaliyetleri askıya alıp kafaları resetlesek keşke
bilgi var paylaşıyorumHerkes için konuşmasak güzel olur, kendin içinse bu dediğin bilemem
Tamam.bilgi var paylaşıyorum
35 yasinda bek :S
Son durumu nedir bilmiyorum ama bu ligde tutar o heriftammy e biz teklif yapalım, bizim ligte iş yapar
1 sene sonra seçim.2 sene sonra Adnan Polat geliyor.
Herkese great reset atar gelince merak etme![]()
Begenmiyolar soskjaeri pek ama onlarda tutacak biricl allah cl diye koşarken , evet tehlike
bunların taraftarı da mal gerci , bi yerde ole ye sovmeye başlayıp takimi frenlerler
En azindan gercek bek Vazquez ile kiyarlarsak35 yasinda bek :S

Biri 25 yaşında diğeri 33 yaşında kontratta son senesi galiba seneye alır eldivenleriBenim merak ettigim Liverpool su Gurcu kaleciyi napacak? Alisson kaliyormus , yani Gurcu kaleci yedek icin biraz luks.
Büyük ihtimalle 1 yıl daha aldıkları takımda kiraya bırakırlar.Benim merak ettigim Liverpool su Gurcu kaleciyi napacak? Alisson kaliyormus , yani Gurcu kaleci yedek icin biraz luks.
Acaba lyondaki o Gurcu mikuatzheyi zorlayacakmıyız tekrardan ?
Muslera hiç agresif değil ki zaten şuandada değil hiç bi zamanda öyle olmadı efendi sakin güler yüzlü adamdıMuslera geldiğinde agresif falan değildi
İzlemedim de kim agresif Lunin mi
Öyle olacak böyle olacak şöyle olacak söylemleriyle kaleci bulamayız
Doğu Avrupa ruhsuzluğu diyorsak Lunin de benzer bölgeden gelme
Iyi oyuncu, is yapar.Gürcü demişken şu AS Saint-Etienne'deki gürcü kanat iş yapmaz mı?
Sezona çok iyi başlamıştı ama sonrasında takip etmedim takımı küme düşmüş.
Saha içinde agresif, hakkını yedirmiyor takımınMuslera hiç agresif değil ki zaten şuandada değil hiç bi zamanda öyle olmadı efendi sakin güler yüzlü adamdı
Muhtemelen alissonu 1 sene daha tutup mamar’ı yedek olarak kullanacaklar. Mamar önümüzdeki seneden sonra tamamen alır kaleyi. Bu sene Cl’de ve kupalarda mamar ligde alisson oynayabilir.Benim merak ettigim Liverpool su Gurcu kaleciyi napacak? Alisson kaliyormus , yani Gurcu kaleci yedek icin biraz luks.