Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabirla beklemedeyim Erden Timur konusunda. Sahadaki basari bile yonetimi bahsettigin sureclerdeki iletisimsizlikten dolayi elestiriye acar divan nezdinde.

Bekleyip gorecegiz.
Bu GSYİAD tayfa bizim genetiğe çok ters onu diyeyim.

Biatçılık var bunlar da. Çöktü mü de bırakmıyorlar.

Liseliler Erden vs korkacaklarına bunlardan korksun asıl.

1 verip 5 alma derdindeler kadro vs olarak.

Bu kulüp sıradanlaşacaksa onlardan dolayı olacak. Pasifize edilmeli bugün o kadar nüfuz edememişlerken 3 yıl daha beklersek 1-2 şampiyonluk alırsın belki ama çok şey götürür kulüpten.

Salon malon işleri geçip keşke bir başkan adayı stadı büyütme projesi vaat etse 75-80 bin kişilik bir stad bizi ihya eder. Salon işleri külliyen zarar
Yıkmadan yapamayız stadı. O iş yaş. Maksimum kale arkası koltuksuz tribün ile 60-65 bin civarı olur kapasite izin çıkarsa.

Stat doluyor şu an ama ilk başarısız sezonda 15.000 olacak yine. Bizde Dortmund, Liverpool, Ajax vs gibi başarısızlıkta dolduran kültür yok ülkece ve kulüp olarak da.

Ha yönetimlerde o stat dolsa başarısızlık durumunda değiştirmek için yenilemez kendini. Öyle de bir orta doğu kafası var.

Bak Fb sırf başarısız da olsa dolduruyor diye daha başarısız bence. Son maç boş kaldı kalacak dediler hemen seçim hattına gittiler.

Çünkü gelir olmazsa batarsın. O tribün olmazsa yoksun.

55.000 kişi yeterli bana göre.

Gürcü Davut transferi mantıklı olabilir lakin

Ucuza Lorenteyi tercih ederim mümkünse ki mümkün değil pöf

Bu GSYİAD tayfa bizim genetiğe çok ters onu diyeyim.

Biatçılık var bunlar da. Çöktü mü de bırakmıyorlar.

Liseliler Erden vs korkacaklarına bunlardan korksun asıl.

1 verip 5 alma derdindeler kadro vs olarak.

Bu kulüp sıradanlaşacaksa onlardan dolayı olacak. Pasifize edilmeli bugün o kadar nüfuz edememişlerken 3 yıl daha beklersek 1-2 şampiyonluk alırsın belki ama çok şey götürür kulüpten.
Katiliyorum, kemerburgaz yuzunden surekli on plana atilma ve reklam durumu var. Rahatsiz edici fazlasiyla. Sportif AS yonetim kadrosuda bunun bir uzantisi.

Burdaki tek guvencem Gsnin ic dinamiklerine guveniyor olmam-yasli masli bazi konularda goygoya vuruyoruzda, orasi boyle bir olaya sessiz kalmaz tehlikesini sezdigi anda umudundayim

20 milyon senelik reddedilmez ya.

1 milyon Euro verseler bana şu an işi gücü bırakırım çalışmam.

Tamam futbolculuk daha eğlenceli bizim işlere göre ama ben 1’e bunu diyorsam diğeri de 2.5 yerine 10-20 alınca teklif der yani.

O teklif doğruysa Barışla yavaştan vedalaşalım
Meblagsini bilemem ama baskanda dun 1-2 satisi dillendirdigi icin olabilitesi var gibi.

Sahsen BAY zaten transfer hamlesi yapmali gec kalmadan, kulubede gelir kazandirmali.

Yerine nasil planlama yapiliyor , yapiliyor mu hatta orasi onemli olan kisim. Biyik buyuk tehlike.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt