Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.857
- 109.696
- 4.878
SorayimCan Karabacak aramızda sanki![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SorayimCan Karabacak aramızda sanki![]()
Öldükten sonra da onların cennetine gideceksin
Haklısın ama öyleside 10,12ye zorMumkunse son 2 sezon full oynayan kaleci olsun, boyle tum sezonu mac oynamadan gelen bir kaleciden pek hayir beklenmez.
@Feramuz Kayalarucuz kaleci alacaksak bari ayağı iyi olsun yoksa günayı bile kesemez
Bizim medya çok kötü, bunlar, Nevzat, BCT, ANK vs vs toplasan bir iki kişi var yok ciddiye alınabilecek.Pirinçle Kerem yine kolpaya yön vermişler
Geçen sene de Bissakkayla Goretzka bizdeydi bunlara kalsa
Değil reisSorayim
Osimhen giderse Baris'i satmak icin gerizekali olmak lazım.Icardi gitmiyorsa ve Morata kaliyorsa ve tek forvet oynayacaksak, parayi OS ve Baris giderse Kanat oyuncuya harcamak daha mantikli olmaz mi?
Bayrak çekmiş rizedeki evine. @Hayri Cund @Uğur İzDeğil reisBen O'na kaç defa dedim banlanmadan benim gibi fake hesap aç dedim yok dedi
O yeni hesap açmayı seviyo daha çok
![]()
Zor napoli yapacak gibi durmakta.Gelir mi dersin
Belli sayıda forma satışından sonra pumadan 100 m euro bonus kolpasını sıkan da erinçtiPirinçle Kerem yine kolpaya yön vermişler
Geçen sene de Bissakkayla Goretzka bizdeydi bunlara kalsa
Bilemedim
Belli sayıda forma satışından sonra pumadan 100 m euro bonus kolpasını sıkan da erinçti
Ayaklı kolpa makinası
Bilemedim
Sevdiğim dostlarımdan kendisi..
Sen de onlardan duyup 1 milyon formaya 50 kağıt vercekler deyip 50 milyon euroluk tranfer listesi çıkarıyordunBelli sayıda forma satışından sonra pumadan 100 m euro bonus kolpasını sıkan da erinçti
Ayaklı kolpa makinası
cok ahim sahim biri degil.