- 12 Haziran 2015
- 36.428
- 32.107
- 2.693
17/18 Aralarında ki en iyisi bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
katılıyorumBu yaz nöbette yalnizca transfer degil genel sohbete de tölerans gösterilmeli
Bir de Afrikalı böyle büyük oyuncuların paraya önem vermesinin bir nedeni de bu adamlar ülkelerine doğdukları yerlere de ciddi yardım yapıyorlar o yüzden 45 milyonu reddet diyemeyiz.Yaw niye parayı tercih ettin diye kızamayız ki, o paraları görememesi bir sakatlığa bakar. Risk almayabilir
Alper admin bu konuda cok hassasBu yaz nöbette yalnizca transfer degil genel sohbete de tölerans gösterilmeli
Abim o benim zaten sen fırıldak mi sandın bizi.benim mizacım buadam evli kardeş
Sergen hayatinda 135 milyon euroyu bir arada gordun mu ?Abi çorba içse doyar ne yapacak o kadar parayı,gitsin şilede yuzsun orası da deniz
Biz bu kulüpte kime güveneceğiz. Gittikçe fenerlesiyoruz.
Morata da rotasyonda olur..Kadro yap durmaz
Osimhensiz bi halt yapamayız.zaniolo manyağı oynasın ileri uçta barislaSergen hayatinda 135 milyon euroyu bir arada gordun mu ?
Yapabileceklerini tahmin edebiliyormusun
Hakkı adamin bence gitmesi bizimde yararimiza olacak bakin yazin koseye göreceksiniz
Erden büyük yanılttı yaBiz bu kulüpte kime güveneceğiz. Gittikçe fenerlesiyoruz.
Futbolcumuza hakaretten raporladım. Ayağını denk al sergioAl hilale mi nereye gidiyosan git paragöz osimhen
Morata da rotasyonda olur..
Bulka
Boey-Davinson Sanchez-Abdülkerim-Eren
Lemina-Torreira
Trincao-Mikautadze-Yunus Akgün
İcardi
Cok yaniliyorsunuz osimhenden sonra sisir topu osimhene aaa bakalim ne yapicaga donderdik oyunuOsimhensiz bi halt yapamayız.zaniolo manyağı oynasın ileri uçta barisla