Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw niye parayı tercih ettin diye kızamayız ki, o paraları görememesi bir sakatlığa bakar. Risk almayabilir
Bir de Afrikalı böyle büyük oyuncuların paraya önem vermesinin bir nedeni de bu adamlar ülkelerine doğdukları yerlere de ciddi yardım yapıyorlar o yüzden 45 milyonu reddet diyemeyiz.

Osimhen al hilali zaten kabul eder parasal açıdan,daha neyi düşünüyor imzalasın gitsin

Sergen hayatinda 135 milyon euroyu bir arada gordun mu ?
Yapabileceklerini tahmin edebiliyormusun
Hakkı adamin bence gitmesi bizimde yararimiza olacak bakin yazin koseye göreceksiniz
Osimhensiz bi halt yapamayız.zaniolo manyağı oynasın ileri uçta barisla

Biz bu kulüpte kime güveneceğiz. Gittikçe fenerlesiyoruz.
Erden büyük yanılttı ya

Yarın göreve gelse eleştirmeye kalksak sallandırır bu tayfa hepimizi

Okana gitsin diyenlere ayar çekiyorlar siz susacaksınız ,biz yorumlayacağız falan

Bunlarla yol yürüyen adamla ben yol yürümem

Bu seneki basarinin ana kaynagi
Yerli oyuncular
Yunus Baris Eren Abdulkerim Muslera (Artik oda yerliydi benim gozumde )
Yerli oyuncular klup degerlerini sampiyonlugun onemini cok iyi biliyor yabancilarida isin icine cekiyor
Fener yerlileri devre dışı birakarak ruhsuz bir takim oluşturdu
Baris bence gitmeli ama mutlaka bir yerli koymaliyiz kadroya alinacak dogru duzgun oyuncu yok piyasada
Full yabanci kadrolar basarili olamaz

Osimhensiz bi halt yapamayız.zaniolo manyağı oynasın ileri uçta barisla
Cok yaniliyorsunuz osimhenden sonra sisir topu osimhene aaa bakalim ne yapicaga donderdik oyunu
Osimhen atlet diye oyunumuz baya geriledi ne zaman yunus dondu topu yere indirmeye basladik takim rahat kazanmaya basladi

Baris ve Osimhen ikisi birden giderse isimiz zor osimhen gidiyorsa baris kalmali

Dandik Everton'dan Pickford olabilir mi?

Al Hilal'in Osimhen transferi için görüşmeleri olumlu ilerliyor.

Osimhen de bu transfere sıcak durumda. (Foot Mercato)

Elveda osi..

Kean‘e mi sulansak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt