- 20 Eylül 2009
- 19.167
- 17.719
- 2.773
Bence oral seven birini bulunKaragöle kampa gidicez 7 erkek gelecek misin? Çadır var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence oral seven birini bulunKaragöle kampa gidicez 7 erkek gelecek misin? Çadır var
Seni sakin olmaya davet ediyorum sergeiAl hilale mi nereye gidiyosan git paragöz osimhen
Kafadan kontak bir adam o.Dandik Everton'dan Pickford olabilir mi?
O bence Arsenal yapacakdursun baskanim osimhen olmuyorsa Gyokeresi falan getirir musterih olun
Hickimse aslidna, kendi halinde youtube kanali icerigi olan bir adam. EskiAcik kanali tutunca daha cok kitlesi oldu.erinç kim ya? tepki olarak sormuyorum. tanımıyorum herifoğlunu
Bu yaz avrupa veya dunya kupasi da yokValla benim gozlemledigim tadini cikarmaktan ziyade taraftar transfere asiri cabuk kafayi takmis vaziyette.
Bunun 1 iyi 1 kotu yani var.
Kotu yani, transfer kafasiyla sacmasapan yorum ve tivitler ile bu sezon bize basariyi getirenleri ve ayrilma durumu olanlar ile ilsikiyi zedeleme. Yarin osimhen ile ilgili frkli haber ciksa ne yapacak sampiyonluk mu kutlamayacagiz mesela...
Iyi yani, yonetime mesaj-istediginiz kadar dernek o su bu diyin, biz goruyoruz takipteyiz hissi vermek. Bu gerci hep var ama en azindan sahsen ben daha yakindan bakacagim ne yapacaklarina. Florya konusu,BB konusu vs sampiyonluk ve osimhen gundemi sayesinde gundemden dustu simdilik
Ben valla uzak duracagim ve kafayi takmayacagim hic. Bosuna sinir stres yapiyoruz.Bu yaz avrupa veya dunya kupasi da yok
Tek eglencemiz transfer olacak 3 ay
Bence de böyle yapmalıyız. Bonservisini alalım seneye iyi bir teklif gelirse satarız deyip kandırıp satmayalım 2-3 sene. O zamana kadar osimhen oktay'a dönüşür zatenIcim osimhenin 2 yillik kontrat ile bizde kalacagini soyluyor, yonetimden de CL sonrasi benzer tekliflere kolaylik gosterme sozu vs alacaktir.
Cunku benim fozumde bu adam istatistik olarak kotu sezon gecirmesi cok zor bizim ligde. Cl de de illaki bir seyler yapar. Haliyle mevcut teklif neyse gene alir. Maksat "One more year" kafasina gelmesi
EvetBaşkan olsanız Osimhen yıllık 17 milyon euro dan 5 yıllık anlaşmaya evet dese kararınız ne olurdu ?
Bir de karı ayarlardımBaşkan olsanız Osimhen yıllık 17 milyon euro dan 5 yıllık anlaşmaya evet dese kararınız ne olurdu ?