Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kavukçu iyi sinyaller veriyor. Gardi + Kavukçu + cash para üçlüsü umutlandırıyor

Lanet olsun bi transfer döneminden önce de umutlanmamak istiyom ama ilk geceden gaza geldim
Eger Galatasarayliysan su iki seyi kabul etmelisin:)
1. Galatasaray'i oldugu yerde umut vardir.
2. Galatasaray'da transfer hic bitmez:)

forumda bu kafada 20 kişi sayabilirim.

bir yerde başarı varsa orada emek vardır abi. tesadüf, şans falan bu tür şeylerle kazanılanı küçümsemeyim.

birbirlerini tetikleyen şeyler ama maç kurtaran adam seni yükseltir. tutan da yükseltir. bi sene midsjö nün bir sene berkan ın attıları gibi değil bu adamlar. tüm sezonu kurtaran isimlerdi. yan oyuncular yok muydu her sezonda vardı. birinde kerem aktürk çıktı, diğerinde barış, bu sene de barış ve yunus. ve en önemlisi 3 sezonun oyuncusu toreira hatta. ama başrol oyuncuları değil bunlar hiç bir zamanda olmayacaklar. o yüzden bu tarz galibiyet getiren adamlar maç kazandırır, maçı kazanan takım motivasyonu artar. iyi antrenman iyi oyuncu grubu sana bir sonraki maçı kazandırır. arada kaybettiğin maçlarda tam tersi seni aşağıya çeker. skora bağlı taraftar eleştirisi protestosu baslıyor çünkü sonuc itibariyle. hocada bu ekibin mimarıdır. bunca yıldız adamı yönetebilmesi hocalığını gösteriyor zaten. kenera oturttuğunda oyuncuların küsmemesi, oyundan çıktığında absurd tepkiler vermemesi hocaya saygılarından oyuncuların. bu yönetimi sağlamak oyunculara oynamak istediği oyunu yerleştirmesi zaman, süreç işi. bu süreci ilerleten de erman ın söylediği oyuncularin ta kendisidir. baska bir tarzda söylüyor ama gerçek bu. bi sene icardi çıkar, bi sene osimhen, bir sene gomis. bir yamal ın yoksa takımların en iyi oyuncusu olarak en uçta oynayan gösterilir. bu böyledir böyle de devam edecek muhtemelen.
3 sene üst üste şampiyon olan kırılmadık rekor bırakmayan adama tesadüfen şampiyon oluyor yaftası yapan gitsin baska bir sporla ilgilensin.

Sezon ne zaman açılıyor bilmiyorum ama milletin kanı kaynamadan bu yönetimin en az net 1 adam getirmesi lazım yoksa yine baskı altında kalıp saçma adamlara saçma paralar verecekler bunun önüne geçilmeli umarım bizler kadar onlar da kendini tanımıştır bu rezil geçen son 2 transfer sezonundan sonra.

gece gece aklıma düşen sual:

bu sene osimhen fenerde olsa
bizde de 2022 99 no. icardi olsa kim şampiyon olurdu?

Dostum ben sezon geneline bakarak iddani artiriyorum prime icardi olsa osimhen bu lige hic gelmese yine fener sampiyon olurdu..
Bakiyorum bazi arkadaslar Osimhenin tek basina kimseden 1 gram fayda gormeden attigi golleri unutmus.. Surada 6 haftadir top oynuyoruz aradaki bocalama donemimizde İcardinin adini duymadan mac kapatirdik..
Ama oynayan bir takimda elbette İcardi Osimhenden daha efektif olur .. Son 6 mac İcardi olsa her mac 2ser tane sallatdi

Osimhenin bizim takima ne kadar onemli oldugunu hemfikiriz. ama soyle bir durumda var. kimse almaz o paraya. ciddi diyorum. biraz sapirli olursak bize dusebilir hemde daha uygun fiyata.
ne paralar veriyorlar ya avrupada da arabistandan da alırlar o adamı 75 e. geçen sene bize düşmesi yüzde yüz şans. dün kavukcu konusmus, asıl tehdit avrupadan ziyade arabistan. bonservisini herkes verir de maaş olayı bambaska noktaya götürüyor meseleyi. konustuğuna göre hem bonservis hemde avrupada alacağı maası karsılarız diyor kavukcu. 10 hadi bonuslarla 15 vereceğin adama 50m avro senelik teklif ederlerse arabistandan orada sorun baslar işte. yoksa bonservisini yarin alacak en az 5 takım vardır şu an avrupada.

Osimhen transferi çok güzel bir örnek önümüzde başarıya ulaşmak istiyorsan kaliteden ödün vermeyeceksin elbette bu kalitede adamları bonservisi ile almak çok pahalı olacaktır ancak Şampiyonlar Ligi'nde başarı istiyorsak orada oynamaya alışkın oyuncuları getirmek zorundasın

Kaleci
Sağ bek
10 numara
Kanat
Forvet,

öncelik bu bölgeler transfer hedefi olmalı iyi bir teklif gelmesi durumunda gidecek oyunculara göre transferler şekillenecek bu sezon aslında

Boey
Pavlovic
Tillman
Sancho
Aral şimşir
Gökhan Sazdağı

Komple burayı alırım mümkün olsa
Günay
XXX Kaan Abdülkerim Eren
XXX Berkan
Yunus XXX Baris
Ahmed

Bizim mutlaka ilk 11'i dolduracak kadar yerli oyuncuyla devam etmemiz gerekiyor.
En az 1 sag bek ve 1 orta saha getirmeliyiz yerli olarak.

Kadroda olabilecek bir yerli 10 numara olmadigi icin (Can Uzun gelmez) Eren Dinkci'yi sahte 9 olarak alacagiz veya Yunus'u 11 yerlili kadroda orada düsünerek bir kanat oyuncusu daha getirecegiz.

Alacagimiz adamlarin Avrupa'da bizi yurt icinde yetismis yerli statüsünden dolayi eksik birakmamasi önemli, zira Efe Akman ve Metehan Baltaci ile kadro doldurmak hatta oynatmak acayip eksi yaziyor.

5-6 yabanci
2-3 yerli oyuncu

ile bu takimin kadrosu kusursuz hale gelebilir.

GWqSpIDX0AAOXrY

yine bekleyip aylarca bir seyler yapmayip söyle bir sacmalikla sezona girmeyelim.

Uefa ve süper kupayı doğru pazarlayamadik diye yıllarca konuşuldu. 5. Yıldızı çok iyi satmaları lazım. Bir nesil komple giyimini değiştirecek 4 yıldızlı olanlar dolaplara kalkacak. Geç kalmayalım. Transfer kadar önemli

Sallai ile sag bekte baslarsak devre arasi oraya 1 degil 2 oyuncu almak zorunda kaliriz gibi görünüyor. Bir yas daha almis Kaan sag bekte artik sadece ihtiyac halinde oynamali. Sallai'nin bu sezonki toplam lig katkisi 2 gol 1 asist, 2 mac oynayip giden Kerem'in 2 gol 2 asist. Ne gol atar, ne asist yapar. Sag bekte ligin yetersizliginden ve fiziksel avantajlardan dolayi götürdü ama bu sadece bizim ligde olabilecek bir sey. Sürekli abuk subuk fauller yapiyor ve kart görüyor. Elimizde hazir oyuncu olmasi acisindan suan elimizi rahatlatiyor olabilir ama ne kanatta ne bekte asla 1.tercih olamayacak bir oyuncu

Artik 3 sezonun sonunda bu ligde 3 stoperli sacma sapan sistemlerin oynanmayacagini Okan hoca dahil herkes idrak etmistir diye düsünüyorum. Bu takimin ideali 4-2-3-1 veya 4-3-3'tür. Zayif anadolu maclarinda ise orta sahayi bosaltmadan Torreira ve Lemina gibi agresif oyuncularla 4-4-2 oynanabilir. Dönen toplari sürekli sürüp atak sürekliligini sagladigin zaman gol buluyorsun.

Barış Alper'i umarım satmayız.
Oyuncunun Avrupa hayali varsa ve bunun önüne geçersen oyuncu bir daha o performansını göstermesi zor oluyor bir de Barış Alper gibi teknik değil de fizik ve arzu ile oynayan oyuncularda bu daha da ciddi olur. O yüzden bir de denildiği gibi 35 milyon civarına falan varsa teklif izin vermek en doğrusu olur. Eren Dinkçi+ yabancı bir kanat almak lazım.

Kiralıktan dönen oyuncular dahil baya bir iş var. Osimhen meselesini fazla uzatmadan çözmeleri lazım. Bu transfer dönemi hepsinden uzun olacak

Takımımızı gönülden seviyoruz, gönülden destekliyoruz, canımızı bile veririz, biz aşığız, aşkın da tarifi yoktur

gece gece aklıma düşen sual:

bu sene osimhen fenerde olsa
bizde de 2022 99 no. icardi olsa kim şampiyon olurdu?
İcardi evet 2 şampiyonlukta rolü var kabul

Ama osimhen tek başına şampiyon yaptı

Aradaki fark bu

İcardi asla osimhen'in yaptığını yapamaz

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Osimhen'e çok yükselmiyorum sonuçta Avrupa'da tek başına ligde olduğu gibi taşıyamaz. Kaleci ve aynı düzen devam edecekse Mertens yerine gelecek adamlar çok daha önemli bence gerçi her türlü iyi iki kanatta lazım olacak Barış ayrılınca, bek lazım keza yok arkadaş düşünmek istemiyorum bu yönetimle önce bir şampiyonluğun keyfini çıkarayım bu matematikleri yapmak zorunda olacağımız çok zaman olacaktır.

Ayrılık olarak Sara sürprizi olur umarım sadece veya Osimhen kalırsa bir şekilde Icardi bunun dışında Sanchez, Tor vs giderse üzer.

Napolideki orta sahaya çökmek lazım ama geç kaldık galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt