Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
21646.webp

Bonus ve primler dahil 17 ise evet.buna CL de playoff ve son 16 ve ustu maddesi dahil.

Boeyi topa tutarlar simdi. Cabuk unutuyoruz. Son sezonu oncesi bu adam cop, bu adam gobekli, rezalet, futbolcu degiller okuduk buralarda...

Oyunculara berbat muamele cekmeyi ogrenemedik. Elestirecekseniz haketmeyene , olmayacak adama buyuk paralar baglayanlari elestirin.

ANK ler , etkilesim tivitleri yazin organizasyin vs olmadigindnanerken basladi. Cabuk prim veriyorsunuz. 1 aya kalmaz hepsine kolpaci diyecegiz(ki ben bastan diyorum)
Yalnızca Boey kısmına yorum yapmak istedim renktaş

Boey ilk geldiği zaman oynadığı oyunla hepimizin sevgisini kazanmıştı ve çoğu kişi tarafından isteniyordu

Ama yine o dönem iyi oynarken sakatlık yaşadı ve dönüşü tahmin edilenden çok daha fazla uzun sürdü ve döndüğü zamanda performansı çok kötüydü

O esnada Boey için basında GS'dan ayrılmak ve fb'ye gitmek istiyor diye bir haber dolaşıma sokuldu

Ondan dolayı epey tepki aldı millet her şeyine takmıştı o ara ve yaptığı her harekette tepki alıyordu

Senin bahsettiğin olayın aslı astarı tam olarak budur

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakalım kime iteleyecekler yüksek bonservisle. İyi topçu elbet ama millet çok abarttı. Biz kasımpaşada bir devrede 20 gol atan diagne'yi de gördük sonuçta
Renktaş yalnız Diagne ile Romulo'nun pek bir alakası yok

Romulo için sprinter bir forvet diyebiliriz

Diagne ise daha çok ceza sahasında oynayan pivot forvet tanımına uyuyor

Diagne alınırken burada söyledik

Bu adam ceza sahası golcüsü ve bizim ihtiyacımız olan profil değil diye

Ama tabiiki burada söyleyebiliyoruz yalnızca

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osiye veda edeceğiz sanırım haftaya kalacak olsa mutlaka bir haber düşerdi şimdiye

Sosyal medyada böyle geri zekalı şımarık taraftarımız oldukça Osimhen gidince ona bile yazarlar. Dünden beri başladılar zaten İcardi parayı seçmedi diye Osimhen'e sallamaya.
Arkadas her takimda her yerde var bu sosyal medyayi nasil kontrol edicen adam fake bir hesap acip kufur etse fenerli olsa onadami kizacaklar bu isin suyu cikti
Kusura bakmasin osimhen staddaki taraftari baz almali

Muslera, Mertens, Osimhen, Baris, Sag Bek ve kanat....

Bunlarda dogru transfer yapamazsak, hikaye oluruz. Ilk 11 en kritik 5 oyuncumuz ve karekteri olmayacak. Cok cok buyuk Problem goruyorum da hadi bakalim.

Allah tan Eren ve Lamina geldi de oralari eksik demiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt