Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
7/24 hormonlar çalışıyor tebrik ediyorum seniIcardi konusuna attığım posta bak. Acil!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7/24 hormonlar çalışıyor tebrik ediyorum seniIcardi konusuna attığım posta bak. Acil!!!
Peki ya sen?7/24 hormonlar çalışıyor tebrik ediyorum seni
Yalnızca Boey kısmına yorum yapmak istedim renktaşBonus ve primler dahil 17 ise evet.buna CL de playoff ve son 16 ve ustu maddesi dahil.
Boeyi topa tutarlar simdi. Cabuk unutuyoruz. Son sezonu oncesi bu adam cop, bu adam gobekli, rezalet, futbolcu degiller okuduk buralarda...
Oyunculara berbat muamele cekmeyi ogrenemedik. Elestirecekseniz haketmeyene , olmayacak adama buyuk paralar baglayanlari elestirin.
ANK ler , etkilesim tivitleri yazin organizasyin vs olmadigindnanerken basladi. Cabuk prim veriyorsunuz. 1 aya kalmaz hepsine kolpaci diyecegiz(ki ben bastan diyorum)
?basketbol kari sporudur
Renktaş yalnız Diagne ile Romulo'nun pek bir alakası yokBakalım kime iteleyecekler yüksek bonservisle. İyi topçu elbet ama millet çok abarttı. Biz kasımpaşada bir devrede 20 gol atan diagne'yi de gördük sonuçta
Arkadas her takimda her yerde var bu sosyal medyayi nasil kontrol edicen adam fake bir hesap acip kufur etse fenerli olsa onadami kizacaklar bu isin suyu ciktiSosyal medyada böyle geri zekalı şımarık taraftarımız oldukça Osimhen gidince ona bile yazarlar. Dünden beri başladılar zaten İcardi parayı seçmedi diye Osimhen'e sallamaya.
Aldik miMeret'i canlı izlemek için az sonraki maç bir fırsat
Como Gölü manzarası eşliğinde Tequila içmek. Var bir hayalimiz...