Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı sınırlamasında hele ki İcardi-Morata gibi adam varken 3.yabancı forvet lüks olur.

Bence ucuz yollu Osimhenin oyun tipinde Hızlı scouting bi Afrikalı alınabilir 2003 kuralına uygun
Scouting ne arar bunlarda

3. forvet sıralamada 3 ama yeri geldiğinde de süper lig için 11 olabilmeli o yüzden Onuachu geldi aklıma

Osimhen tarzı birini keşke bulabilseler de bizden önce 10 kere bulunur zaten, bunların bulduğu da Sekidika çıkar

Bechhamin sol ayaklisi bizde,bütün derbileri kazandırmış ama sakatlıktan sonra 10 numarada yapamadı diye keramettin abi ve müritleri adamı falakaya yatiriyor.biz robin ve batmansak doğruları söylerim keramettin abi kusura bakma ama öyle.
Sarayi ben de seviyorumda Beckham demek biraz abarti sergei yav

Buchi laba bence yalan söylemiyor,arabistana kesin gidecek olsa hiç twit atmaz.adam bi de kale alıp cevap veriyor

Garnacho manyak transfer olur tam bi firlama

hojlund hıyarı oshimenden sonra mehmet batdal gibi görünür

united'dan garnacho veya bruno'f ii olur idi
Turkiyede kalipli boylu poslu agir olmayan her santrafor is yapar hele hojlund baya baya yapar
Osimhen kadar atlet degil ama okadar kotu oyuncuda degil
United denen çöplük te adam bitti
Buraya gelsin 25 ten asagi atmaz

Fenerli bir dostum şöyle bir kadro gönderdi ve 'O sene, bu sene' dedi. Paylaşmak istedim.

WhatsApp Görsel 2025-05-23 saat 22.48.19_ece067d6.webp

Bjk de güclense iyi olur

Seneye biz samp olamazsak yedekte onlar durmali

Bizim kadro dagilacak gibi duruyor, bu beceriksiz yönetim giden oyuncularin yerlerini hayatta dolduramaz

Seneye sicma ihtimalimiz hayli yüksek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt