- 26 Ocak 2021
- 41.430
- 40.723
- 3.078
Daha net bir kaleci lazım.Ön yargı ile 1 yere ilerleyemezsin kanks.Bence sağlam 1 kaleci..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha net bir kaleci lazım.Ön yargı ile 1 yere ilerleyemezsin kanks.Bence sağlam 1 kaleci..
Şalgam sever misin
Alex Meret'i al alabiliyosanDaha net bir kaleci lazım.
Doruk hadi kapa bilgisayari yatma saatin gelmis.Morutanın kiralama sözleşmesini fesih ederek yerine hagiyi alarak onu kiralamalıyız.
Morutanın yaşadığı sakatlık sonrası patlama ihtimali kalmadı ama hagi için bir şans yaratabiliriz. Her zaman kiralik bir rumen futbolcumuzun olması bize fayda sağlamıştır.
CL kazansak 1 hafta sonra yine sinir stresten mutsuz oluruz. Öyle de manyak bir taraftar topluluğuyuz.fbliler eurolig finali ve trans dedikodularıyla bizden daha mutlu şu an farkındasınız dimi
Ben neredeyim? AbvSon 3 yılın en iyi üyesi Oskar ödülünde oyumu Cafer Güneyden yana kullanıyorum
Son 3 saniyenin en iyi üyesiBen neredeyim? Abv
Bulka iyi çıkarsa ismini Murat Lord Durmaz yapıcaz.Alex Meret'i al alabiliyosanBulka Konusu'nda bana güven dediğim gibi sağlam 1 kaleci.İstekli olarak gelmesi de 1 avantaj..
Hojlund önce ceza sahasında topla buluşabilmeyi öğrensinHojlundu kiralayalim icardinin kilolu oldugu moratanin hedef santrafor olmadigini dusunursek hojlund gelir formayi alir
Romulo yerine genç kuralına uygun biri daha iyi tercih olur .Alvaro-Mauro-Romulo
Olur mu?
Bu sene 100 milyonluk bir limit olur. Barış falan gidecek diyorlar mesela 35 civarına. Diğer göndermek istediklerimizden de kazanırız elbet bir şeyler.Gerci bu 30 dediklerine bakma daha sermaye artirimdan bahsediliyor ve yeni sponsorlar falan yani en az 50 milyon euro olur gibi.
Bu yonetim becerir mi diye soruyorsun da orasi biraz supheli![]()
Besiktas almisJoao felix ne alemde acaba