Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha kadar uyumsuz olduğunu sanmam ama Sane’nin her özelliği iyi

Zaha daha çok bitiricilik ve dribblingiyle öne çıkıyordu
Oyun tarzı benzer gibi geliyor bana ama sane biraz daha atletizmi ön plan da bence Almanya gibi katı disiplinin olduğu bir yerde oynayan adam bence çokta uyumsuz değildir abi zaten ya

Sane'de değil benim isteğim Dilana Bakwa şahsen onun da maliyeti bonservisi düşününce Sane'nin maliyeti kadar olacaktır.

Oyun tarzı benzer gibi geliyor bana ama sane biraz daha atletizmi ön plan da bence Almanya gibi katı disiplinin olduğu bir yerde oynayan adam bence çokta uyumsuz değildir abi zaten ya
Sane’nin pas kalitesi ve playmaker özellikleri bayağı iyi

Zaten 10 no olarak çıktı, Pep çekti kanata

Sane risk Zaha gibi zortlayabilir ama o riske girmek zorundayız koca Galatasarayın hücum aksiyonları sadece Yunus Akgünün ayağına bakamaz.
Sane ile Zaha arasında şöyle büyük bir fark var. Sane büyük takımlarda katkı vermiş bir isimken Zaha büyük takımlarda katkı verememiş bir isimdi.

Sane topla birlikte dikine giden direk savunmayi zorlayan dribling uzerinden pozisyon ureten oyuncu
Zahada eskiden oyleydi ama son zamninda topu alayim beki karsima alayim calim atayima dondu buda fiziksel yetersizlik
Sanenin her ozelligi belli seviyenin uzerinde zaha prime doneminde dahi bir iki ozelligi cok iyiydi
Yani Sane komple bir oyuncu

Okan hoca Sane'yi Citydeki gibi top oynamaya ikna ederse kanadın Osimheni olur. Bayernin sözleşme uzatmak istediği bir oyuncudan bahsediyoruz sonuçta son sezonunda 20 gol katkısı yapmış yaşı da daha 29. Hedefi büyütüyosan bu tip risklere gireceksin özellikle hücum hattında bu tip riskleri destekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt