Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaha kadar uyumsuz olduğunu sanmam ama Sane’nin her özelliği iyiSane zahanın bitik olmayan hali diyebilirmiyiz abi
Saneyi alan adam forvetede sağlam birini alsın artık ne romulosu yavSane+romulo mu?
SgÇok mutlu olacaksın yiğidim üzülme artık.jupiterde yengece geciyo abi.is ortamında arkadaşlarla rahatlarsın sorun varsa
Oyun tarzı benzer gibi geliyor bana ama sane biraz daha atletizmi ön plan da bence Almanya gibi katı disiplinin olduğu bir yerde oynayan adam bence çokta uyumsuz değildir abi zaten yaZaha kadar uyumsuz olduğunu sanmam ama Sane’nin her özelliği iyi
Zaha daha çok bitiricilik ve dribblingiyle öne çıkıyordu
Sane’nin pas kalitesi ve playmaker özellikleri bayağı iyiOyun tarzı benzer gibi geliyor bana ama sane biraz daha atletizmi ön plan da bence Almanya gibi katı disiplinin olduğu bir yerde oynayan adam bence çokta uyumsuz değildir abi zaten ya
Sane ile Zaha arasında şöyle büyük bir fark var. Sane büyük takımlarda katkı vermiş bir isimken Zaha büyük takımlarda katkı verememiş bir isimdi.Sane risk Zaha gibi zortlayabilir ama o riske girmek zorundayız koca Galatasarayın hücum aksiyonları sadece Yunus Akgünün ayağına bakamaz.
Sane topla birlikte dikine giden direk savunmayi zorlayan dribling uzerinden pozisyon ureten oyuncuOyun tarzı benzer gibi geliyor bana ama sane biraz daha atletizmi ön plan da bence Almanya gibi katı disiplinin olduğu bir yerde oynayan adam bence çokta uyumsuz değildir abi zaten ya
Sane'nin dar alan becerisi daha iyiOyun tarzı benzer gibi geliyor bana ama sane biraz daha atletizmi ön plan da bence Almanya gibi katı disiplinin olduğu bir yerde oynayan adam bence çokta uyumsuz değildir abi zaten ya
benim de aklıma zaha geliyor malesef buda patlarsaSane world class oyuncu ya suratsız falan hayır diyemem yani
tam o anda aklıma bıyık geliyor, hayata küsüyorun