Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu lille stoperi alexandroyu hem fener hem de dortmund maçlarında izleyip bayıldım

bu adamın alınabilme ihtimali var mı bilen arkadaşlar
Sen ve bir kaç kişinin beğendiği gibi beğenmiyorum o herifi ama alınabilir, über bir adam değil, 15-20 bandına falan.

Rafine bir bilgi bu herifi Marcao’nun bize geldiği takımdan 2 m euroya almıştı Lille

Romulo iyi oyuncu kötü oyuncu orayı geçtim ama Osimhen'in alternatifi olarak Romulo'yu belirleyen adamların alacağı max topçu Cuesta ayarında olur.

Sane Zaha gibi uyum saglayamaz gibi geliyor bana. Söyle, oyuncu x bilmem ne ligi hafife almazsa ve motive olursa ligin icinden gecer tarzi transferlere her zaman karsiyim. Zahaya hic sicak bakmadim, buna da hic sicak bakmam

Bir de bu Strasbourg topçularını öneriyorsunuz da herifler Fransa’da Chelsea alt yapısı rolündeler, parlayan adamını niye size versinler.

Sahiplerinin limitsiz kaynağı var

Sane’nin Schalke’de Real’e karşı parladığı maçı hatırlıyorum

Schalke deplasmanda yenmesine rağmen elenmişti, Sane sonradan girip harika oynamıştı

Draxlerin çıkışının hemen ardından daha iyisini salmışlardı piyasaya
maç ntv'de yayınlandı. murat kosova anlattı diye hatırlıyorum. babası da topçuydu diyordu sane için.
messi'yi ve fabregas'ı da ilk ondan duymuştum. ihtiyarladık. :(

Sane Zaha gibi uyum saglayamaz gibi geliyor bana. Söyle, oyuncu x bilmem ne ligi hafife almazsa ve motive olursa ligin icinden gecer tarzi transferlere her zaman karsiyim. Zahaya hic sicak bakmadim, buna da hic sicak bakmam
zaha bambaşka bir arızaydı ya kimse o kadar ruh emici ve uyumsuz olamaz

Sane falan hikaye arkadaş barışın özelliklerine sahip fakat daha teknik parlamamış heriflerle avrupada başarılı olursun.

Mane Sane ve Kane soyadlı, Bayern forması giymiş topçulara kapımız açıktır

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt