- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Icinde kim var bunun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu diğer konuya atıyordum buraya nasıl geldiIcinde kim var bunun

Muhtemelen Feyyaz Yalçın var.Icinde kim var bunun
Ellerinde cok oyuncu yok aslindaCity gerçekten Sara'yı istiyor mu bunu çok merak ediyorum
Ufkun çok dar senin deKimsenin içine girmeyin
Dostum sessiz olalım transfer haberi paylaşalımUfkun çok dar senin de
hocam yanlış anlama ama sende inanılmaz bir okan antipatisi var ve hatırladığım kadarıyla geçen sezon büyük ihtimalle fener şampiyon olur diyordun.Açıkçası bu yönetimi bende sevmiyorum o konuda hemfikir seninle ama Okan Buruk konusunda ayrılıyorumEe yine o var ne değişiyorki
Herkese Hermoso’yu aldım yazdı ertesi gün Roma açıkladı
Skriniar’da da devre arası aynısı oldu
O kadar boktan transferler yaptılarki ikisi tutsa başka bir hikayeden bahsedebilirdik
O yazdığımda Okanla ilgili olumsuz bir şey göremiyorum. Okan bile geçmiyor mesajdahocam yanlış anlama ama sende inanılmaz bir okan antipatisi var ve hatırladığım kadarıyla geçen sezon büyük ihtimalle fener şampiyon olur diyordun.Açıkçası bu yönetimi bende sevmiyorum o konuda hemfikir seninle ama Okan Buruk konusunda ayrılıyorum
@Keramettin TANRIVERDİ bu yorumuma ne diyon?Avrupa'da tolat manyagi olmqmiza ragmen sezon ilerledikce guzel seyler de yaptigimiz ortaya cikti.
Herkesin ilk aklina gelen Ileri top atip atletik sporculari kosturmaktan ya da kaybedilen toplar icin acil pres yapip geri kazanmanin disinda Jacobs/Eren ile solda, Sallai ile sagdan yardirip giden beklerimizim varliklari da elimizi rahatlatti.
Transfer donemi ve ozellikle onumuzdeki sezon planlamasi dogrultusunda dikkat cekmek istedigim bir husus burada ve baska yerlerde yeterince konusulmayan duran ve hava toplarindan buldugumuz gollerin sagladigi buyuk avantaj. Mutlak surette bu ustunlugumuzu onumuzdeki sezonda da surdurmemiz gerekiyor. Osi gitse bile Sanchez, Apo, Icardi, Morata, Kaan ile sagladigimiz bu ustunlugu korumaya devam edebiliriz. Bu ustunluk cogu rakip defans hattini bezdirdigi gibi sanki bazen ugrasmak bile istemiyorlarmis gibi bir havaya sokuyor.
Tabi sadece kafaya cikacak topculara sahip olmakla bitmiyor bu is. O topu onlara gonderecek elemanlari da korumamiz gerekiyor. Mertens gidici ama Sara da giderse elimizde bir tek Yunus kalacak.
Planlar zayif yonlerimizi duzeltmenin yaninda bu iyi yonlerimizi korumak ve/veya daha iyiye goturmek uzerine de yapilmali.