Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
efe az bile ıslıklandı aldıgı ücreti gördünüz mü

Resim
Bir de 2028’e kadar sözleşme imzalamışlar bu denyo ile.
Asgari ücret ile çalışan bir emekçinin 2 yılda aldığı parayı bu futbolculukla uzaktan yakından alakası olmayan biri 1 haftada alıyor.
Bu para biryerden çıkar.Yazıktır,günahtır.

Bu Osimhen olayi can sıkmaya basladi taraftarda sakız gibi uzattikca uzatiyor taraftar osimheni istiyor slogani artik kabak tadi vermeye basladi
Baskan yuz milyon kere soyledi adam karar verecek diye
Bir salin adami camia olarak yapilmasi gereken hersey yapildi
Kalmazsada cani sagolsun
Gittigi yerde destege devam
Hayır beklenti yukseldikce adam gidiyorum diyince tepki olacak
Bizim Ulkemizde cahil çok
Yav adam zaten gidecek tipinden duruşundan belli kendini geri çekiyor adam zorlamanın mantığı yok bütün futbolcular ortadayken adam 2 kere gözüktü sadece kalacak adam kendini parçalardı belli ederdi demekki oside aidiyet duygusu zayıf adam futbolu meslek olarak görüyor profesyonel düşünüyor bu kadar basit

Yav adam zaten gidecek tipinden duruşundan belli kendini geri çekiyor adam zorlamanın mantığı yok bütün futbolcular ortadayken adam 2 kere gözüktü sadece kalacak adam kendini parçalardı belli ederdi demekki oside aidiyet duygusu zayıf adam futbolu meslek olarak görüyor profesyonel düşünüyor bu kadar basit
Aidiyet duygusu nedir kardesim adam 26 yasinda kiralik geldi
Aidiyet duyup devre arasi gitmedi
Seni sırtladı sampiyon yaptı
Daha nasil bir aidiyet istiyorsunuz
Floryanin çocuğu yunus bile 2.5 milyon kaptı hakkıdır lafim yokta

Adama aidiyet yok diyip durmayin
Adam tabiki gidecek geldi oynadi
Kafaya tekme soktu herkesten cok istedi daha ne yapacak gidecek tabi

Aidiyet duygusu nedir kardesim adam 26 yasinda kiralik geldi
Aidiyet duyup devre arasi gitmedi
Seni sırtladı sampiyon yaptı
Daha nasil bir aidiyet istiyorsunuz
Floryanin çocuğu yunus bile 2.5 milyon kaptı hakkıdır lafim yokta

Adama aidiyet yok diyip durmayin
Adam tabiki gidecek geldi oynadi
Kafaya tekme soktu herkesten cok istedi daha ne yapacak gidecek tabi
Aidiyetten kastım şu bağ kurmamış adam işte icardide kiralık geldi bağ oluştu bonservis aldık osimhen profesyonel yaklaşıyor demekki bu işe adama bişey dediğimiz de yok zaten teşekkür ediyoruz Allah razı olsun diyoruz zaten taraftara diyorum ben zorlamanın lüzumu yok güzel güzel ayrılalım bu kadar zorlayıp ben gidiyorum dediğinde taraftardaki cahil kesim adama hakaret edecek

Bkz icardinin ilk şampiyonluk kutlaması

Aidiyetten kastım şu bağ kurmamış adam işte icardide kiralık geldi bağ oluştu bonservis aldık osimhen profesyonel yaklaşıyor demekki bu işe adama bişey dediğimiz de yok zaten teşekkür ediyoruz Allah razı olsun diyoruz zaten taraftara diyorum ben zorlamanın lüzumu yok güzel güzel ayrılalım bu kadar zorlayıp ben gidiyorum dediğinde taraftardaki cahil kesim adama hakaret edecek
İcardiyle niye kiyasliyorsunuz
İcardi 29 yasinda italya gol krali olmus inter psg görmüş her türlü basariyi almis tabiki kalır
Zaten o ara wandaya arabistan dese wanda tekmeyi basardı
İcardide arabistanda yasayacak adam degil
Osimhende o yasta kiralik gelse
Oda gitmez kalir bu kadar basit aslında
Osimhen kurulabilecek her bağı kurdu ama hayallerin varsa peşinden gideceksin

En Elzem kaleci
Sonra Kanat oyuncusu
Sonra forvet
Sonra Ofansif Orta Saha
Sonra Sag bek
imkan kalirsa sag veya sol stoper
Fİrsat yerli transferi

Kimi futbolcu aidiyet duygusunu paraya tercih eder kimisi aidiyet karın mı doyurur diyip torunlarına yetecek parayı alır ikisinede saygım var.
Osimhen gidiyorsa yolu açık olsun zaten kötü anılmaz uzun yıllar boyunca hep iyi bahsedilecektir fakat kalırsa ciddi karakter koymuş olur.

Şampiyon olduk Süper kupa işinde biz Ts ile oynayacağız, ligde sıralama bu olursa Fb ise Samsun ile oynayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt