Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir de 2028’e kadar sözleşme imzalamışlar bu denyo ile.efe az bile ıslıklandı aldıgı ücreti gördünüz mü
![]()
Çok iyi topçu.on numaraya baumgartner ne dersin
Muhtemelen yanlış Barış'ın ki gibi.efe az bile ıslıklandı aldıgı ücreti gördünüz mü
![]()
Yav adam zaten gidecek tipinden duruşundan belli kendini geri çekiyor adam zorlamanın mantığı yok bütün futbolcular ortadayken adam 2 kere gözüktü sadece kalacak adam kendini parçalardı belli ederdi demekki oside aidiyet duygusu zayıf adam futbolu meslek olarak görüyor profesyonel düşünüyor bu kadar basitBu Osimhen olayi can sıkmaya basladi taraftarda sakız gibi uzattikca uzatiyor taraftar osimheni istiyor slogani artik kabak tadi vermeye basladi
Baskan yuz milyon kere soyledi adam karar verecek diye
Bir salin adami camia olarak yapilmasi gereken hersey yapildi
Kalmazsada cani sagolsun
Gittigi yerde destege devam
Hayır beklenti yukseldikce adam gidiyorum diyince tepki olacak
Bizim Ulkemizde cahil çok
Aidiyet duygusu nedir kardesim adam 26 yasinda kiralik geldiYav adam zaten gidecek tipinden duruşundan belli kendini geri çekiyor adam zorlamanın mantığı yok bütün futbolcular ortadayken adam 2 kere gözüktü sadece kalacak adam kendini parçalardı belli ederdi demekki oside aidiyet duygusu zayıf adam futbolu meslek olarak görüyor profesyonel düşünüyor bu kadar basit
Aidiyetten kastım şu bağ kurmamış adam işte icardide kiralık geldi bağ oluştu bonservis aldık osimhen profesyonel yaklaşıyor demekki bu işe adama bişey dediğimiz de yok zaten teşekkür ediyoruz Allah razı olsun diyoruz zaten taraftara diyorum ben zorlamanın lüzumu yok güzel güzel ayrılalım bu kadar zorlayıp ben gidiyorum dediğinde taraftardaki cahil kesim adama hakaret edecekAidiyet duygusu nedir kardesim adam 26 yasinda kiralik geldi
Aidiyet duyup devre arasi gitmedi
Seni sırtladı sampiyon yaptı
Daha nasil bir aidiyet istiyorsunuz
Floryanin çocuğu yunus bile 2.5 milyon kaptı hakkıdır lafim yokta
Adama aidiyet yok diyip durmayin
Adam tabiki gidecek geldi oynadi
Kafaya tekme soktu herkesten cok istedi daha ne yapacak gidecek tabi
Demek biliyorlar tecrübeliler.Puro içine çekilmez.
Ağızda tutulur aroması gelir dışarı üflersin
Bkz icardinin ilk şampiyonluk kutlamasıYav adam zaten gidecek tipinden duruşundan belli kendini geri çekiyor adam zorlamanın mantığı yok bütün futbolcular ortadayken adam 2 kere gözüktü sadece kalacak adam kendini parçalardı belli ederdi demekki oside aidiyet duygusu zayıf adam futbolu meslek olarak görüyor profesyonel düşünüyor bu kadar basit
Biz bunu keramettin adminle sürekli bahsediyoruz ama nerde öyle çoğunluk.Klüp bayağı boomerlar tarafından yönetiliyor iş bilen adamıda ''ben bilirim''kafasıyla getirmiyorlar.Ağır rezillikti.Kaleci ve forvetten daha acil başkan ve yönetici transfer etmeliyiz.
İcardiyle niye kiyasliyorsunuzAidiyetten kastım şu bağ kurmamış adam işte icardide kiralık geldi bağ oluştu bonservis aldık osimhen profesyonel yaklaşıyor demekki bu işe adama bişey dediğimiz de yok zaten teşekkür ediyoruz Allah razı olsun diyoruz zaten taraftara diyorum ben zorlamanın lüzumu yok güzel güzel ayrılalım bu kadar zorlayıp ben gidiyorum dediğinde taraftardaki cahil kesim adama hakaret edecek
Parasını verince herkes herkesi alıyor mevzu doğru oyuncuları alabilmekBunlar kimseyi alamaz
Parasını verince herkes herkesi alamiyor.Parasını verince herkes herkesi alıyor mevzu doğru oyuncuları alabilmek
Parasını verip alamayacağın bir oyuncu yok. Ali koç istese osimheni yarın indirirParasını verince herkes herkesi alamiyor.
Bernardo, Sane, Icardi, Morata, Sanchez, Torreira, Lemina, Lunin, Lucimi, Boey, Jakobs, Sara, Sallai, Transferbernardo hayalim
keşke olsa