Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3.forvet olarak hem kanat hem santrafor özellikli birini almak daha mantıklı olur. Okan Buruk'un napacağı belli olmuyor arada 3lüye döner falan sonra 4-2-3-1 kanatlarında da kullanabileceğimiz bir adam gerek

evet challenge başlıyor

100 m euro bütçe veriyorum

Barış, Osi, Muslera, Mertens gitti

Dilediğiniz gibi harcayın kime kaç verdiğinizi belirtip

Gelecek senenin takımını kurun
Kale: Maignan 20m
Stoper:Lucimi 15m
Sag bek: Sazdagı 2m
Orta saha: Bissouma 20m
10 numara:Felix 25m
Forvet/kanat:Sane free

Yeni kalecimizin transfer açıklamasını Fernando Muslera'ya yaptıralım. Mesela Nando arasın müstakbel kalecimizi çağırsın epik bir konuşma yapıp kaleci eldivenlerini ona teslim etsin.

İnsan furkani,beratı ve egeyi 15 dk oynatır en azından basaksehire karsi

ismi düşenlerden gideyim bonservislere çok hakim değilim ama

25-30 milyon bernardo
30-35 milyon muani
15 milyon alexandro
boey kiralık+opsyion
xhaka
4-5 milyon ozan kabak
10-15 civarı kaleci
5-10 milyona filan bulunuyorsa yatırımlık 8-10 oynayan genç
Bernardo imkansız bence

Boey de öyle gözüküyor

Yası daha 25 2031e kadar sözlesmesi var 1 sene önce 50ye aldılar 25e alabilirsen iyi gene
Chelsea kurtulmak için beleşe bile kiralar şuan, listedeki isimlerin hepsi katlar felixi bir tek onu 25e hatta daha ucuza alırsın da diğerlerini vermez kimse o paraya özellikle milan en iyi adamını falan vermez

boey kiralık -bonus maddesinden düşülecek-
lunin kiralık -3 m euro-
a. traore -free agent-2 m imza parası-
2 tane scout kanat (toplam bütçe 10 m eur)

lunin
boey sanchez apo eren
torr lemina
a.traore sara yunus
morata
günay, kaan, jakobs, berkan, sallai, icardi, scout kanat, scout kanat

bu 19 kişi ile yola çıkardım.

kalan 85 m euro ile de borçları kapatırdım.

Viborg forması giyen 24 yaşındaki Serginho, kariyer sezonunu geçiriyor.

🔹 30 maç
🔹 6 gol
🔹 20 asist

Chelsea kurtulmak için beleşe bile kiralar şuan, listedeki isimlerin hepsi katlar felixi bir tek onu 25e hatta daha ucuza alırsın da diğerlerini vermez kimse o paraya özellikle milan en iyi adamını falan vermez
Seneye sözlesmesi bitiyo ve muhtemlen sözlesme uzatmayacak milanla . Oyuncuyu ikna edebilirsen oluru var bernardo silvadan vs daha gercekci en azından leao vs de ayrılacak milandan

Mudevet challenge başlıyor

100 m euro bütçe veriyorum

Barış, Osi, Muslera, Mertens gitti

Dilediğiniz gibi harcayın kime kaç verdiğinizi belirtip

Gelecek senenin takımını kurun
Trubin - 25 m Benfica ölücüsü vermez muhtemelen ama bu fiyata

Sol Kanat - Trossard yaşından dolayı 10-15 Arsenal verirse tabii zaten Mudyrk kiralanmaya çalışabilir daha ucuza, C planı Werner hem forvet hem kanat değerlendirilebilir.

Mertens - Baumgartner fiyat tahmin edemiyorum ama bu bütçe yeter olmazsa Brandt o da olmazsa Angel Gomes

Forvet ise bence en az bütçe ayrılması gereken taraf bir şey olmasa Rey Manaj bile alınabilir yabancı sınırı sorun olmazsa 3. forvet olarak, Morata ve Icardi gidecekse ama Jonathan David ilk aday olabilir zor transfer zaten de Hojlund keza para buraya gömülebilir. Broja satın alma opsiyonlu kiralanabiliyorsa denenir.

gıkımı çıkarmayacağım

yaz boyuda hiç bir isme yükselmeyeceğim.

kimi beğensem kariyeri bitiyor ya da topu unutuyor çünkü.
Yav alamıcazki

Geçen yaz Doue Mctominay Wendel hepsine yükseldim ben ama daha kötüleri geldi

Zalewski istedim onu bile alamadılar

Bir de bıyık muhabirlere istifa edecek yazın diyerek kendini acındırıyor, utanmaz herifin teki

Forvet konusunda Belcika'daki azman da olabilir hem bizim odeyebilecegimiz rakamlara yanasir.

3.forvet olarak hem kanat hem santrafor özellikli birini almak daha mantıklı olur. Okan Buruk'un napacağı belli olmuyor arada 3lüye döner falan sonra 4-2-3-1 kanatlarında da kullanabileceğimiz bir adam gerek
Morata ve Icardi kalirsa 3.forvet Ahmed Kutucu olur. O bölgeye baska oyuncu alinmaz.

Kanatlarda bariz bir sekilde eksiklik var, oraya takviye yapmaliyiz.

Osimhen , Barış Muslera, Martens
Ayrıldığı senaryoda kemik kadrodan sadece davinson ve torreira kalıyor, dağılmış bı takıma dönüşüyor resmen , yönetime bakınca hiç olmadığı kadar sıkıntılı bir transfer dönemi geliyor

Yav alamıcazki

Geçen yaz Doue Mctominay Wendel hepsine yükseldim ben ama daha kötüleri geldi

Zalewski istedim onu bile alamadılar

Bir de bıyık muhabirlere istifa edecek yazın diyerek kendini acındırıyor, utanmaz herifin teki
Doue rezilliğnden sonra Zalewski çok trajik oldu kesinlikle katılmaktayım.

benim dediğim kısım biraz totemimsi- Solbakken yükseldim -adam futbol oyunuyor mu hala bilmiyorum bile . Frankowskiye yükseldim ....yani baktığımızla formayı giyen aynı adam mı sorguluyorum. Sara baya beğeniyorum , grafik düşüşte.

ne olursa olsun hayırlısı olsun diyip geçeceğim bu yaz. sadece verilen paraya ve trasnferle kimin ilgilendiğine bakacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt