Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sence elden çıkarabilirler mi amrabati falan
Katakulli yaparlarsa carlosu bile kitlerler bir yere de yapmazlarsa zor kimse almaz anca italyadan orta sıra takımlar kiralamak ister onlar da maaşın %30unu anca verir giren girdi bizde olsa elde kalmıştı mesela.Araplar bile almaz amrabati

Bak hele bak, erken baski yaptigimiz halde transferler eylule kaliyor. Baski yapmasak hic transfer yapmazlar

Fazlası yok eksiği var. Hele o Malmö maçı. Sanırsın City ile oynuyorduk. 2 saniye nefes alamadık
O macta gene eksiktik, bir de Aralik ayi Isvec deplasmani derken hadi onu anladik diyelim

Benim aklimda kalan icerdeki young boys ve alkmaar maclari. Real‘den 6 yedigimiz maclar dahil ben bu kadar caresiz bu kadar ezilen bir GS hatirlamiyorum. Rakipler de köy takimi. Hele alkmaar macinda bjknin rekorunu kirardik rahat, günay hayatinin macini oynamisti.

Ligde herkes basarisini kabul ediyor zaten ama Okan‘in Avrupa‘daki rezilligini savunmaya calismak asiri sacma ve gülünc. Avrupa‘da net sictik, hem de büyük sictik bunu en azili Okanci bile inkar edemez.

Direk 20 değil de hiç olmazsa 1 milyon şampiyonluk
1 milyon son 16
2 milyon çeyrek filan olsun

İnşallah Osimhen bir an önce bir yere transfer olurda vaktimizin çoğunu bununla harcamayız.Bizde kalmayacak belli, bari diğer işler için geç kalmayalım.

Fatih Hoca zamanı stada Fiorentina, Lazio gelmişti bir önceki sene Liverpool vs. Macar ikinci lig takımını 4-1 yenmekten daha iyidir. Yine de bir kamp lazım takım rahatlıktan çıksın.
Gayet de faydalı oldu o maçlar.2013 manchesterin şampiyon olduğu son sezon,deplasmanda beraberlik kacti.icerde de welbeckin oldugu bi takima karsi iyi gakibiyet aldik.cleverley falan iyi topcuydu diye aklimda kalmis
1000033623.webp

Katakulli yaparlarsa carlosu bile kitlerler bir yere de yapmazlarsa zor kimse almaz anca italyadan orta sıra takımlar kiralamak ister onlar da maaşın %30unu anca verir giren girdi bizde olsa elde kalmıştı mesela.Araplar bile almaz amrabati
Mourinho ikisini de kullanir

Morata ile ilgili muhtemelen ciddi bir sorun oldu. Ne kulüp ne o hiç bir etkileşimde bulunmadı. Galiba ipler koptu ne oldu ise, gidecektir.

Fazlası yok eksiği var. Hele o Malmö maçı. Sanırsın City ile oynuyorduk. 2 saniye nefes alamadık
Avrupa hayalini benim için tamamen bitiren maç oydu. Hadi rfs için yol kazası olur dedik elfsborgdan 3 gol yemeye şanssızlık dedik falan da o malmö maçının son dklarında her saniye pozisyona giriyordu adamlar

Kuş taşa değerek gerçekleşen Osi transferi olmasa çöpe gidecekti sezon hala kendilerinde hata görmeyip transferde darlamayın diyorlar.

Sizin ben zihniyetinize tüküreyim.
Gerçeği kabullenmemek en büyük yanlıştır.Bu yanlışın sonucu yine imkansız işler denk gelmezse başarısızlık %100.Kötü niyetli olduklarını düşünüyorum.Hoca ve yönetim birbirlerini fena kolluyor aynı siyasi partilerdeki yöneticilerin birbirlerini koruması gibi ağır siyaset içerisine düşmüş bu klüp.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt