Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forum altyapısı Galatsaray altyapısına denk. Son senelerde duyumcu pozisyonunda bir Melikşah çıktı ondan önce Özgür Ayten vardı. Ozan Kabak ile Yunus Akgün gibi yıllar var arada..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Bunların sahipleri yok mu ? Bu al hilal'in ki kimse devlet nezdinde daha kıymetli herhalde. En çok para bunlarda gibi
Var ama teşvikle döndürüyorlar. 1 milyar euro mu ne yıllık, çoğunu bu dört kulüp alıyor.

Nasrda Ronaldo 200 alıyor İttihad’da Benzema 100 alıyor onlar yiyor bütçenin çoğunu öyle.

Ahli ile Hilal biraz daha rahat olur bu dönem Ahli zaten ŞL almış bir de Jesus da 10 m euro mu ne alıyordu Hilalde, 20 vermek koymaz

En azından osimheni alacak gücümüz var ve bizi sevdi.sneijderdeki gibi sancılı olmayacak süreç.yani şarkı falan hikaye,bekleyin görün

Var ama teşvikle döndürüyorlar. 1 milyar euro mu ne yıllık, çoğunu bu dört kulüp alıyor.

Nasrda Ronaldo 200 alıyor İttihad’da Benzema 100 alıyor onlar yiyor bütçenin çoğunu öyle.

Ahli ile Hilal biraz daha rahat olur bu dönem Ahli zaten ŞL almış bir de Jesus da 10 m euro mu ne alıyordu Hilalde, 20 vermek koymaz

Keramettinim, Al Hilal e temizlikçi olarak başlasak aylık 1 milyon euro alır mıyız 👀😍

5 olacak bu sene ayrıcalıklı takım sayisi neom diye prensin takımı gelmiş ona da sağlam para akitacaklar.
O dört kulübün bir kısmını da o teşvik veren kuruluş almıştı yani %50sini almıştı haklarının sallıyorum. Neom’da da durum aynı olur o zaman.

Shabab’a falan da veriyorlar da cücük kadar işte, FTnin o yüzden hiç şansı yok

Yanlız Osimhen benim izlediğin arap ligi stoperlerine karşı 50 tane falan senede. Herifler bütün yabancı kontenjanını ön tarafa harcıyolar savunmaya topa bomba muamelesi yapan arapları oynatmak zorunda kalıyo

IMG_1218.webp

Gidenin akli bizde kalir
Osimhene türkiye yakisir

🎶🎶🎶

O değil de bu Neom ismini nerden hatırlıyorum diyordum onların bir projesiydi bu, prensin takımı mevzusu da oradan geliyordur kesin.

Yeni bir mega şehir yapacaklardı bu da oranın futbol takımı olacak, yapay tarih inş ediyor koduğum Arapları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt