- 16 Haziran 2010
- 204.022
- 156.083
- 6.838
Fenerbahçe’yi seneye şampiyon yapacaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerbahçe’yi seneye şampiyon yapacaklar
Yok yav senide özledim vallaBeni bu ikisinin arasına niye koydun yav?bunlar beni öldürür 2 gunde
Olabilir ben özlenmeyecek adam mıyım,ugur iz bile beni sevdi bi dönemYok yav senide özledim valla
Hosgeldin reis.Burdayım ahbfield
Senin tahminler iyi osimhen hakkında ne düşünüyorsun kalır mı gider miOlabilir ben özlenmeyecek adam mıyım,ugur iz bile beni sevdi bi dönem
Bence kalacak ama detaylı bakmaliyimSenin tahminler iyi osimhen hakkında ne düşünüyorsun kalır mı gider mi
Hoş geldin Üstat. Şanlı Galatasaray’ın ve Palace’nşn şampiyonluklarını kutlarımBurdayım ahbfield
Bu herif çok çalışkan ama takım oyuncusu ayriyetensarı çocukları pek sevmem
Magara goygoyunu ilk kim yazacak diye heyecanla okuyordum. Ilk sen yazdin, tebrikler renktas!Bu herifin yaş 34-35 var rahat alanın elinde patlar
Tomasz dediyse doğrudur. Orada bi duracan
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boey kesin olmalı ama julian zor gibiBoey ve julian brandti hemen açıklamak lazim
Adamın tipine bakınca 29muş gibi geliyor mu sana? Kessie de böyleydi bunların 3-4 yaş minimum mağarası varMagara goygoyunu ilk kim yazacak diye heyecanla okuyordum. Ilk sen yazdin, tebrikler renktas!