- 2 Temmuz 2011
- 138.132
- 58.941
- 5.488
Hemen olmuyo işte bu işler ama supriz haberler düşebilirdostum ayın 27sine geldik mutluluk nerede
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hemen olmuyo işte bu işler ama supriz haberler düşebilirdostum ayın 27sine geldik mutluluk nerede
zor dostumNathan Zézé müthiş potansiyel ama bize düşer mi?
Hayirdir canını sıkan ne hocamtıkırında hocam ama hayattan tat alamaz oldum
transfer hocamHayirdir canını sıkan ne hocam
assane diaoyla paket olsun lütfennico paz istermisiniz
Greenwoodun adı çıkmış bi kere biz alsak burda linçlerlerdi adamıgreenwoodu alacaktık abi, marsilya aldı hayvan gibi katkı aldı
Bana gore de olursa sürpriz olur agabey.bayern leaoyu alacak-arsenal o kafar para vermeyecek,napolide conte sisteme uygun bulmayacak ki firsat olsunSane itinin geleceği yok gene olmayacak heriflere zaman ve enerji harcanıyor. Taraftarı da bos yere beklentiye sokuyorlar.
adama yapılan tüm suçlamalar düştü ama dediğin gibi burada adamı rahat bırakmazlardıGreenwoodun adı çıkmış bi kere biz alsak burda linçlerlerdi adamı
Final Bükreş değil Budapeşte.Heyecan basti şimdiden
Ama işte bi süreç gerekiyor böyle transferler icinPara olarak hiç kimse bizim verdiğimiz rakamı veremez sane ye Şuan
Para olarak hiç kimse bizim verdiğimiz rakamı veremez sane ye Şuan
Sane gibi bir futbolcu Sampiyonlar Liginde oynamak isteyecektir aksi takdirde gider o paralari Araplardan da alir zaten![]()
Sırf biz almayalım diye x2 verebilir.
Fenerin ŞL oynamayacağını nerden çıkardınSane gibi bir futbolcu Sampiyonlar Liginde oynamak isteyecektir aksi takdirde gider o paralari Araplardan da alir zaten
Garantisi yok?Fenerin ŞL oynamayacağını nerden çıkardın