Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.291
- 14.038
- 1.498
Kepayı alalım işte güzel olur bize uygunmuş rakamı da ön alana harcarız parayı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçenlerde geçen yazdı büyük ihtimalle Fb'nin Hazırlık Maçları'nda yine Gol'ü Attılar şeklinde yazılar yazıyodu.Üye olduğunu ve para attığını kabul etmiyo ama bence oralara falan filan hep üye bu lavukfb ye para mı veriyor???
Arkadasim pesimi birakFb Youtube Katıl'a yine mi para attın ulan![]()
Kesin öneren scout arkadaşıdır heBunu bir de ciddi ciddi anlatıyor
Herifin 1 asisti mi ne var koca sezon
Az biraz delikanlı ol ulan lavukArkadasim pesimi birak
Ne kadar güçlü rakip o kadar iyi. Underdog olmak işimize gelir. Favori olduğu maçları oynayamıyor Okan Buruk.çok korkutucu takımlar var lan prag, usg, oly tam okan hocama göre
![]()
Merak ediyorum abi icerde olan biteni napimAz biraz delikanlı ol lan lavukFb Youtube Katıl'a para attığını söyle
![]()
ayaklari iyi mi ahbert
avrupayı savunamam fena sıvadı. Özellikle YB ve Kiev de tüy bile diktiOkan varken Avrupa'da 1 başarı beklemiyom ben kanks yavŞu Maçlar'dan sonra utanmadan Lig'e odaklanacaz diye sevinçli 1 şekilde konuşuyodu
Lig'de şampiyonluk olduk hedef olarak Avrupa'yı demedi 3-4 defa sorunca rastgele 1 cevapla geçiştirdi
![]()
Merak ediyorum abi icerde olan biteni napim
Yav gel Okan'ı falan filan bırak bu Cemre Fb Youtube Katıl'a para attığını kabul ettiavrupayı savunamam fena sıvadı. Özellikle YB ve Kiev de tüy bile dikti
Doğru mu bu @Oral SevmezFb Youtube Katıl'a yine mi para attın ulan![]()
Doğru mu bu @Oral Sevmez
Ban sebebidir raporladim. Fenere para kazandiran oralsevmezMerak ediyorum abi icerde olan biteni napim