Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazırsanız okan istifa ile ufaktan ısınma turlarına çıkalım.

Hocam icardiyi morata gibi sol kanat oynatabilir

bizim istediğimiz isimler gerçekten takıma acayip faydalı olabilecek isimler de o isimler Türkiyede oynamak istemiyor.Nasıl ikna edersin ? maaş beklentilerinin 2 3 katını vererek anca ikna edersin.Bu beni ilgilendirmez ben taraftarım.Yok maaş bütçesi çok oldu ,yok şu kadar zarar bu kadar gider açıkçası ben bununla ilgilenmiyorum.Ben Galatasaray da kaliteli oyuncular ve kaliteli futbol görmek istiyorum.Gelir - Gider dengesi kar zarar durumu benim değil yönetimin işi .Onlarda bu işi beceremiyorlarsa defolup giderler.Tıpki daha önce yuhlanarak defolup giden adnan polat gibi

Yeni transfelerimiz babucki ile mamuşka nerde kaldi

Cok mutsuzum. 100 m para var. Is bilmez ve avanesi parayi ic edecek. Biz gidip gene formamizi alacagiz, katkimizi verecegiz ve is bilmez surusu onu da hic edecek. Bir de yok efendimiz Lise soyle Lise boyle... Hadi Liseyse olay, bu yolsuzlugun, is bilmezligin onunde dursunlar. Koyayim boyle duzene... herkes en kral liseli parayi gorene kadar, en kral taraftar parayi gorene kadar.

Bayern munih gibi takımlara aynı oyunu oynamak için boey,pavlovic(lucimi) gibi aygirlar lazım defansta.ve kerem kadar arayista olmasa da cezasahasina girme yetenegi ve son vuruş becerisi olan biri lazım.julian brandt ya da sane.osimhen olmuyorsa da kolo muani olsun

Buruk beyin surekli, mobesecamerasi gibi her programi cikmasi beni irrite etmekte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt