- 23 Ocak 2019
- 25.105
- 32.747
- 2.273
Paramız yetecek olsa Restes var, ham haliyle bile iyi işler yapıyor. İyi bir bonservis verecek olsak belki zorlanabilirdiKaleci konusunda gerçekten hiç fikrim yok aklıma gelen ilk ismi yazdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paramız yetecek olsa Restes var, ham haliyle bile iyi işler yapıyor. İyi bir bonservis verecek olsak belki zorlanabilirdiKaleci konusunda gerçekten hiç fikrim yok aklıma gelen ilk ismi yazdim
Daha bonservisi elinde olan oyunculara gidilir o durumda hatta Barış'ın satılması kesinleşir. Calabria falan gibi. Osimhen'i 1 senene iyi güzel izledik bizim Osimhen'in bonservisini alacak, bu riske durumumuz bence olmamalı bir de bu sene Aralık- Ocak aylarında Afrika kupası var bunu da düşünmek lazım normalde.bu arada Okan Buruk'un aciklamalarini biraz izledim, eger olurda Osimhen kalmak isterse transfer butcesinin buyuk kismi onun icin gidecekmis dogal olarak cunku astronomik bir bonservis bedeli de var. Anlayacaginiz diger mevkiler icin para kalmayacak neredeyse.
İki takımın da bonuslarla 80-100 arasıFenerin maaş bütçesi nekadar sizce ? Bizde sponsorlu oyuncu filan bütçemiz az çok net ,onların 100milyona yakın olabilirmi acaba
Gitti gecmis olsunNoluyor lan anlamadım ben bu işten bişey
Hayırlısı olsun yapacak bişey yok hayat devam ediyorGitti gecmis olsun
Fenerin maaş bütçesi nekadar sizce ? Bizde sponsorlu oyuncu filan bütçemiz az çok net ,onların 100milyona yakın olabilirmi acaba
İyi bir sağ bek alır isekBizi burada çiğ çiğ yemeyecek takım yok.Okan burukla parmaklarımızı yeme zamanları.
Bir Fb katıl üyesi olarak, Fb'in maaş skalası konusuna aşırı hakim olman şaşırtmadı.2025-2026 Fenerbahce SK Salaries and Contracts
Capology | Football Salaries & Financeswww.capology.com
Buraya göre brüt 90m
Cherny abartiliyor ayrica top class takimlarda oynayacak kadar iyi oyuncu degil zaten olsaydi bu yasina kadar Rangers/Wolfsburg gibi takimlarda takilmazdi.Chelsea olsam kuracağım forvet arkası 3lüsü
Cherny-Cherki-Tcherno(Bunu zaten almışlar sportingden)
Tekrar giderler mi?Tuta geçen devre arası istediğimizi doğrulamış. Fener de istedi ama biz daha ciddiymişiz, Sara üzerinden de kontakt kurmuşuz, o dönem söylendiği gibi yeni çocuğu vs olunca frankfurt’ta kalmak istemiş.