Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen'e net 12-13 vermeyen PL takımları Sane'ye net 10 ya yani onlar için 20 milyon falan hiç vermez.
Osimhen'e vermeyebilirler 1 seneyi Türkiye'de geçirdiği için. Sane İngiltere'de geçmişi olan biri. Son'un durumu da net değilken CL bileti almış Tottenham onun yerini Sane ile doldurabilir. Dedikodular da bu yönde.

Avrupa’dan tek isteyen Tottenham evet.

Bayernle anlaşamazsa Sane muhtemelen oraya gider.

Ne olur şu altyapıya 6-7 milyon euro ayırın ve gelecek vaadeden 2. 3. Liglerden regen oyuncular alın takıma.

Ara pas atabilen ortasaha, adam geçebilen kanat, rakibe nefes aldırmayan stoper...

Birşeye daha dikkat edin fizikli olsun. Fiziğini geliştirmesi için 5-6 sene beklemeyelim. Avrupa'da 18 yaşında topçular omuz omuza gidiyor.

Çok birşey istemiyorum sanırım...

Ne olur şu altyapıya 6-7 milyon euro ayırın ve gelecek vaadeden 2. 3. Liglerden regen oyuncular alın takıma.

Ara pas atabilen ortasaha, adam geçebilen kanat, rakibe nefes aldırmayan stoper...

Birşeye daha dikkat edin fizikli olsun. Fiziğini geliştirmesi için 5-6 sene beklemeyelim. Avrupa'da 18 yaşında topçular omuz omuza gidiyor.

Çok birşey istemiyorum sanırım...
İdman yapacakları tesis yokken çok şey istiyorsun.

Osimhen'e vermeyebilirler 1 seneyi Türkiye'de geçirdiği için. Sane İngiltere'de geçmişi olan biri. Son'un durumu da net değilken CL bileti almış Tottenham onun yerini Sane ile doldurabilir. Dedikodular da bu yönde.
Mevcut isteklerini vermezler isteklerini biraz düşürür öyle anlaşabilir.

bu tur olasiliklari yapabilecek klas da(fundamental, derinlik, versatile) bir oyuncu oldugunu daha bizle haberi ciktiginda detaylica nacizane yorumlamistim .

her forvet de oynayani ''duz gormek'' bariz yanilgi yapar.
nitekim bu ornek de oldugu gibi -goreceli olsa da- kimi renkdaslarimizin (duz vb golcu) bakisina katilmamistim .

velhasil, ilk haberi ciktiginda da bold vurguladigim gibi , nazarimda ,
morata -sistemi degerli kilan , saha ici ongorulemez geliskenler icin kiymetli bir profil prototip tipoloji .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

İlk onceliginin Bayern Münih olması normal daha sonra diğer teklifleri degerlendirir.

Önceden neredeydi?

Sahalari ayrı değil mi?

İyi altyapı sahası önemli elbette. Bu sene geçeriz demişti sanırım yöneticiler.
Bu sene geçeriz denmedi hep devam eden yerde devam ediyor onların sahalarında ama orada da az saha vardı. Denilene göre alt yapı bölümü Haziran ayında başlayacakmış inşaata ve 6-8 ayda bitirmeyi hedefliyorlarmış.

Sane Totenhama gider benecede ama ona uyan bir ligte degil bir takimda degil
Basarisiz olacaktir almanya futbolu bitik tempo yok turkiyeden hallice
Yas 30 premier ligte dili disari duser

Sane Tham'a giderse Werner'i de biz alak bir takıma 2 süratli alman fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt