- 18 Temmuz 2009
- 82.060
- 239.710
- 5.263
Düşman değilimŞimdi de düşmansın
E doğru Fatih hocanın dediği gibi
Okan hocanın düşmanı yok
Başarının düşmanı var
İyiliği için eleştiriyorum
Herkes Marco Rose isterken Okan diyerek hedefi göstermiştim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düşman değilimŞimdi de düşmansın
E doğru Fatih hocanın dediği gibi
Okan hocanın düşmanı yok
Başarının düşmanı var
Sandığın şeyle alakası yok .Kasımpaşa maçıydı galiba Mustafa penaltı atarken babeli penaltı noktasındaki karı temizlediği resimin karikatürize hali .Galatasaray için birlik olan topçular mesaj falanda hoşuma gittiğinden koydumProfil rengi güzel de yeşil dahil olunca anlık bı panik oldum. Uzaktan bayrak gibi durmuş.![]()
Bu adamı Betis’e gitmeden istedim ama artık çok geç
Can erden’in dogum gününe son 26 gün
İnsanların gizli verilerini paylaşmaktan raporladim!!Can erden’in dogum gününe son 26 gün
Alakası olmadığı zaten belli oluyor ama senin neyi anladığını da gördüm çünkü tek bir kelime etmedim.Sandığın şeyle alakası yok .Kasımpaşa maçıydı galiba Mustafa penaltı atarken babeli penaltı noktasındaki karı temizlediği resimin karikatürize hali .Galatasaray için birlik olan topçular mesaj falanda hoşuma gittiğinden koydum
sıkıntı yokAlakası olmadığı zaten belli oluyor ama senin neyi anladığını da gördüm çünkü tek bir kelime etmedim.
Neyse benim açımdan problem yok İlk bakışta gördüğüm şeyi belirtmek istedim iyi günler.
Fatih terimin içeriyi karıştırma planı diye yorumladımAcaba GS'de tekrara göreve mi başladı?
Kemerburgaz’daymış o da bugünGardi Ağabey bir tek sana güveniyorum.
Ayağı kırılmadan önce herkesi peşine takıyorduOkan hoca tombili ama baya koşuyor