Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En az 2-3 tane daha denk geldim. Bunlarla başa çıkılmaz yaw. Tüm akrabalarını gazeteci yapmış adam. Kendi ve arkadaşlarının transfer haberini yaptırıp prim yaptırmışOnlarda Gerçekten Galatasaray dediğin gibi güzelmiş diye twit atar,osimhene.
buchi gibi onlara da taraftar arabistan iş doğru mu diye sorar ...
sonra suchi lerry,big boy smallie,poci pode pooja diye sahte hesaplar açıp yalakalık yaparlar
son maçına çağırıyor sevdiklerini diye düşünüyoruzBu kabile toplanmasınıb olayı neymiş ya derin devlet gibi istanbulda toplanmış bunlar ihtilal mi olacak Nijerya'da
Basaksehir macinda ortamı tatsinlar diye getirmiştir ama buchi yumurtlar biseyler bence transfer konusundaEn az 2-3 tane daha denk geldim. Bunlarla başa çıkılmaz yaw. Tüm akrabalarını gazeteci yapmış adam. Kendi ve arkadaşlarının transfer haberini yaptırıp prim yaptırmış
Osi maske çıkarmazsa drone ile kan çıkar
İşte bizi bu nedenle seviyorum.Tataftarla dalga geciyorlar resmen.
Taraftara yagmur, kendileri pasam
Taraftara skallioglu inlemeleri, kendilerine ozel dj
Fatih terimi tanımamışsın kendi sovu peşinde koşan adamlardan nefret eder. Özellikle o pasta mevzusundan sonra floryaya rüyasında bile giremezdi.Fatih hoca kişisel olarak seviyo olabilir
Bana hep sapliyor zaten.