Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morata ' nın kaldığı senaryoda , osi yi de aldık hadi diyelim.

3 tane top forvet olacak takımda

nasıl olacak bilmiyorum.

352 veya 4312 oynarız heralde

Gece 3'te kalkıp bu maçı takip etmiştik adı bizimle anılmaya başlayınca Muslera'nın...

O dönem nöbetteki kemik kadro 10-15 arkadaşla takip ediyorduk.

Videodaki kurtarıştan sonra ben dedim bunu bize yedirmezler. Üstüne bir de penaltılarda Tevez malının penaltısını çıkardı.

Spiker Muslera aut atışı kullandığında Galatasaray falan dedi diye kendi kendimize sevinip "lan acaba alır mıyız" diye hayal kuruyorduk.

Şimdi dönüp baktığımda dile kolay 14 yıl sayısız başarı, kupa rekorları, tarif edilemez üzücü maçlar... Neler neler yaşadık...

Güle güle gençliğim, güle güle kaptan yolun bahtın açık olsun. Biz senden razıyız. Aldığın paralar helaldir. Bizim hakkımız da helaldir...

Not: Bu arada geçen sene ayrılmak lazım diye düşünüyordum çünkü geçen yaz yaşanan fiyaskolardan sonra bu yıl 2 kupa ile kapatacağımıza sıfır ihtimal veriyordum. Çok şükür ki kalmış 5 yıldızlı, penaltılı çok güzel bir veda etmiş olduk. O yüzden ayrıca sevinçliyim.

Yazdık olm işte

Stoper
Kaleci
Kanat
Sağ bek
Ofansif orta saha/forvet

Bu mevkilere adam alabileceğiz, hepsi de deve dişi olmalı yoksa halimiz harap.

2 tane de tribüne atılacak u23 hakkımız var

Davinson
Torreira
Lemina
Sara
Sallai
Icardi
Jacobs

bunlar kesin kalıyor Morata kalırsa ya biri gidecek ya da üstten birisi alınmayacak.

O yazdiklarinin hepsini alirlarda, hatipoglu ile en az 2 tanesi cuesta seviyesinde transfer olur.

Harika ya...
GsHWfsRWAAAYPES

Hatipoğlu büyük terimci.dursun başkan ve erden timur da öyle.metin denen adam yüzünden okan hoca geldi

tekrar Boey gibi bir oyuncu bulabiliriz

Benim önerim bu arkadaş sözleşmesinin son yılına giriyor, stoper oynama özelliği de var, 3 lü oynama esnekliği de sağlar atletik hızlı oyuncu

Martinez
Mukiele Sanchez Pavloviç Eren
Lemina
Yunus Sudakov Torreira S.Chuk
J.Duran (İcardi)
Bir kadro da ben yapim adettendir. Yanlız ismi geçti diye yazdım ama Mukiele’yi en son ne zaman izledim bilmiyorum. Bir kariyeri var adamın. Bence stoper alırsak biz yine Pavloviç’e gideriz. Martinez imkansız biliyorum. Sudakov benden başka yazan yok. EPL’de isteyen takımlar var. Osimhen alabiliyorsak bence Duran’ı da alabiliriz. Araplar kaç paraya aldı bilmiyorum.​

Sol stoper için uygun maaşlı olabilecek atletik sol stoper Norwich ile ilişkilerimiz de iyi hem Apo ile iyi rotasyon da olabilir

Diğer alternatifim de Niakate

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt