Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.105
- 5.649
- 1.983
Gazeteci adam Shakhtar yazamıyorVolkan Kılıç ile kolpa time. Yeter arkadaş ne salladın be
Ekli dosyayı görüntüle 288552
Ekli dosyayı görüntüle 288553
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gazeteci adam Shakhtar yazamıyorVolkan Kılıç ile kolpa time. Yeter arkadaş ne salladın be
Taraftar ve oyuncuların gönlünü almak için normalde yoktu sanırım planda.
apo eren jakobs lömina barış jelert frank güle güle 72.5 m euro iyi para kankaAşadaki tekliflerin kaçına sıcak bakarsınız
Davison 25
Apo 5
Eren 10
Jakobs 10
Toreira 10
Lömina 7.5
Sara 20
Yunus 25
Barış 30
Jelert 5
Frenkoski 5
Salai 5
Gazeteci adam Shakhtar yazamıyor
Fener globale geçmişVolkan, Gs Tv'de çalışmıyor mu kolpa bile sıkmaması lazım normalde.
O zaman borisya Dortmund diye de yazması gerekiyor aynı haberin içinse Alison Beker de demesi gerekmiyor mu?Şahtar yazılır in Türkish
üstat bu sene şampiyonluk sonrası 7. lik falan lazım demiştinŞahtar yazılır in Türkish
O zaman borisya Dortmund diye de yazması gerekiyor aynı haberin içinse Alison Beker de demesi gerekmiyor mu?![]()
Jelert
Frank
Jakobs
Sallai
25 m euromu cebime koyar, en az 9-10 m euro maaştan da kurtulurdum.
Osi'nin ilk taksidi + 1 yıllık maaşı işte.
Galasevgisinin twitlerini görüp kendi haberiymis gibi haber yapan biri.Volkan Kılıç ile kolpa time. Yeter arkadaş ne salladın be
üstat bu sene şampiyonluk sonrası 7. lik falan lazım demiştin
aynı görüşte misin?
futbolu da 2 yıl salıyordun
2.5 m euro maaşı var. 3 sene daha da kontratı var. O yüzden verdim gitti. (Yoksa faideli bir oyuncu kendisi, itirazım yok).Sallai’yi asla 5 milyona satmam.
Taraftar ve oyuncuların gönlünü almak için normalde yoktu sanırım planda.
Ben de o yüzden direkt kabul ettim zaten.Sallai’ye o maaşla kimse 5 milyon euro bonservis vermez. Bizden başka enayi çıkmaz kısacası.